Haberler

    Ypsilon Satışa Sunuldu

    Güncelleme:

    Türkiye'nin otomotiv perakendecilerinden Birmot, Lancia'nın efsanevi mini şehir otomobili Ypsilon'ın yeni modelinin satışlarına başladı.

    Tamamen yenilenen Ypsilon'un satışının, Kuruçeşme, Beylikdüzü, Suadiye ve Antalya'daki Birmot şubelerinde yapılması planlanıyor.

    Birmot Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya, "Birmot olarak Türkiye'de Fiat markalı araçların yüzde 30'unun, Alfa Romeo, Lancia ve Jeep marka araçların ise yüzde 42'sinin satışını biz gerçekleştiriyoruz. Birmot'un hizmet kalitesini Lancia'nın tamamen yenilenen modeli Ypsilon ile de müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz. Yeni Ypsilon halihazırda Alfa Romeo, Jeep ve Lancia marka araçları satmaya devam eden Kuruçeşme, Beylikdüzü, Suadiye ve Antalya şubelerimizde müşterilerimizle buluşacak' dedi.

    Bir Lancia Efsanesi: Ypsilon

    Lancia'nın ilk olarak 25 yıl önce yollara çıkan ve Lancia Ypsilon efsanesinin 4. neslini temsil eden model, mükemmel sürüş özelliklerinin yanında, İtalyan tasarım anlayışını başarıyla yansıtıyor. Ülkemizde ikisi benzinli, biri dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan Lancia Ypsilon ailesinin son üyesi, kendi kendine park edebilme özelliği dahil olmak üzere birçok teknolojik özelliği de kullanıcısına sunuyor.

    Yeni Lancia Ypsilon, şık iç tasarımına da yansıyan, 11 farklı ve çarpıcı gövde renginin yanında sunulan Bi-colore renk seçeneğiyle de trendlere hitap ediyor. Şık bir 5 kapılı küçük hatchback olan yeni Lancia Ypsilon, kaputunun altında görev yapan ekonomik ve çevre dostu motorlarıyla da rakiplerini açık ara geride bırakmaya hazırlanıyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Beylikdüzü Kuruçeşme Türkiye Lancia Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title