Haberler

Yozgatlı İş Adamlarından CHP'ye Tepki

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de yaptığı yemin töreni öncesi CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e iç tüzük kitapçığı atma hareketini kınadıklarını söyledi.

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de yaptığı yemin töreni öncesi CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı atma hareketini kınadıklarını söyledi.

YOGİSAT Başkanı Ayhan Çelik, 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'ndeki yemin töreni öncesi CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı ve hemşehrimiz Sayın Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlatmasının demokrasiye yakışmadığını belirterek, "CHPli Altay'ı kınıyor, yapılan bu hareket sadece Sayın Çiçek'in şahsına değil Türk Milletine yapılmış bir hakaret olarak değerlendiriyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ve iç tüzük kitapçığını atan CHP Gurup Başkanvekili Altayı, Türk milletinden özür dilemeye davet ediyorum" dedi.

Çelik, CHP'lilerin yemin öncesi meclisi terk etmesinin de demokrasiye ve halka saygısızlık olduğunu sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Çiçek Engin Altay Ayhan Çelik Yozgat Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

anti tayyip:

ulan ekmel bey nereliydi yozgatlıya sahip çıkıyosan

3
0
yanıtYanıtla
SONMESAJ:

bunlar yozgatın yüz karası simaları. . . kendi hemşerisi varken başkasını desteklemekte neyin nesi. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title