Haberler

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'den İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Hediye

Hayırsever İş adamı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek, fakültede eğitim gören öğrencilere hediye verdi.

Hayırsever İş adamı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek, fakültede eğitim gören öğrencilere hediye verdi.

Yozgat'ta eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetinde bulunan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey'i ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e Teşekkür eden Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey, fakültenin eğitim durumu ile ilgili verdi. Karacabey, "Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2011 yılından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış ve 2013-2014 dönemi ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümüne de 1. ve 2. öğretim olmak üzere öğrenci kabul ederek hızla büyümektedir. Öğrenci hareketliliğinin yanında lisansüstü akademik çalışmaların da büyük bir ivme kazandığı fakültede yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim imkanları da sunulmaktadır. Fakülte bünyesinde öğrencilerin kütüphane, kantin, yemekhane ve internet kullanımı gibi pek çok ihtiyacı karşılayacak imkanlar bulunmaktadır. hizmetine sunulan önemli imkanlar arasındadır. Ayrıca öğrencilerin akademik gelişimleri için danışmanlık sistemi yürütülmektedir" dedi.

İlahiyat Fakültesini Bozok Üniversitesine kazandıran Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin'e teşekkür eden Prof. Dr. Karacabey," Yozgat 'ta pek çok hayır işine imza atmış gönlü zengin iş adamı Bilal Şahin bey bugün de İlahiyat Fakültesinde eğitim gören öğrencilerimize çeşitli hediye getirmiştir kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Karacabey ile bir süre sohbet eten Şahin, bir şehrin, bir bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişip kalkınmasında eğitim ve eğitim kurumlarının çok önemli olduğunu belirterek, "Yozgat'ta da üniversitemizin hızla büyüyüp gelişmesi, öğrenci sayısının her geçen gün artması bizleri mutlu etmektedir. Eğitim konusunda sadece devletimiz değil, iş adamlarımız, sanayicilerimiz, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın da sorumluk duyması gerekmektedir. Bizlerde elimizden geldiği kadar doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet etmek istiyoruz ve elimizden geldiği kadar da hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin ardından Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, İlahiyat Fakültesinde eğitim gören öğrencilere Yozgat'ın manevi şahsiyetlerinden Gedikhasanlılı Mehmet Şakir Efendinin hayatının anlatıldığı kitap ve çeşitli hediyelerden oluşan hediye paketini takdim etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Karacabey Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title