Haberler

Yozgat Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Hastalarına Sosyal Aktivite

Yozgat Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar belediye tararafından düzenlenen etkinliklerle moral buluyor.

Yozgat Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar belediye tararafından düzenlenen etkinliklerle moral buluyor.

Yozgat Belediye Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesislerinde her ay canlı müzik eşliğinde yemek yiyen hastalar, türkü söylüyor, hemde oynayarak eğleniyor.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Ruh Sağlığı Merkezine gelen bireylerin sosyal aktivitelerle özgüvenlerini kazandıklarını söyledi.

Merkezde yaptıkları tüm projelerin hastaların sosyalleşmesi ve topluma uyum sağlaması için yapılan projeler olduğunu ifade eden Kurca, "Yozgat Belediye tarafından organize edilen ayda bir kez gerçekleştirdiğimiz öğle yemeği de bu projelerden bir tanesidir. Hastalarımız sağlık personellerimizle birlikte hastane ortamından ayrılması, müzik eşliğinde yemek yemeleri, kendilerine olan güveni de artırıyor. Bu projede emeği geçen Yozgat Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title