Haberler

Yozgat'ta Sezaryan ile Doğum Yapan Öğretmen Kalp Krizinden Öldü

Yozgat’ın Sorgun İlçesinde sezeryanla doğum yaptıktan sonra fenalaşan 31 yaşındaki İngilizce öğretmeni Alev Yıldırım hayatını kaybetti.

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde sezeryanla doğum yaptıktan sonra fenalaşan 31 yaşındaki İngilizce öğretmeni Alev Yıldırım hayatını kaybetti.

2013-2014 Eğitim öğretim yılı başında Sorgun Agahefendi Ortaokuluna atanan İngilizce öğretmeni Alev Yıldırım, ilk çocuğunu dünyaya getirmek için eşi Serdar Yıldırım tarafından Yozgat Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine kaldırıldı. Sezaryenle Elif isimli bir kız çocuğu dünyaya getiren Yıldırım, doğumdan bir saat sonra kalbe kan pıhtısı atması sonucu fenalaştı. Durumu ağırlaşan genç öğretmen Alev Yıldırım, ambulansla Ankara'ya sevk edildiği sırada yolda hayatını kaybetti.

Alev Yıldırım'ın cenazesi memleketi Ankara'nın Hasanoğlan Kasabasında toprağa verildi. Sorgun'a bu yıl atanan İngilizce öğretmeni Alev Yıldırım'ın meslekte altıncı yılını doldurduğu, eşi Serdar Yıldırım ile 2007 yılında evlilik yaptığı öğrenildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Yıldırım Sorgun Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title