Haberler

Yozgat'ta Sağanak

Su birikintilerinin oluştuğu Ankara Yozgat karayolu bir saat trafiğe kapalı kaldı AFAD ekipleri, römorka bağlı bir köpeği boğulmaktan kurtardı.

Sağanak nedeniyle Yozgat-Ankara karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

İl genelinde pek çok yerde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Yerköy ilçesine bağlı Sekili köyünden geçen Yozgat Ankara arasındaki E-88 karayolu su birikintileri nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı.

Yolda ilerleyemeyen araçlar uzun kuyruklar oluştu. Yağışın etkisini yitirmesinin ardından yol trafik polisleri tarafından kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Çok sayıda evi suyun bastığı Sekili köyünde, traktör römorkuna zincirle bağlı bir köpek boğulma tehlikesi geçirdi. Suların yükselmesi nedeniyle bağlı olduğu römorka tutunarak su yüzeyinde kalmaya çalışan köpeği, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri kurtardı.

Köy sakinleri, aniden bastıran sağanak nedeniyle kısa sürede köyün su altında kaldığını belirterek, "Köyün tam ortasından geçen karayolunda oluşan su birikintileri yüzünden trafik de durdu" dedi. - Yozgat

Kaynak: AA / Güncel

Yerköy Sekili Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title