Haberler

Yozgat'ta Meslek Liseleri Değerlendirildi

Yozgat’ta Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Yozgat'ta Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Yozgat'ta Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin kalitesinin artırılması, öğrenci profili, veli ve sektör ilişkileri, bu liselerde çalışan öğretmenlerin genel durumu gibi konularda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan idareci ve öğretmenleriyle 2 gün süren toplantıda değerlendirildi.

Toplantıdan önce Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görevli rehber öğretmenlerin hazırladığı ve Mesleki Anadolu Liselerinde görevli 164 öğretmen, bin 86 öğrenci, 422 veli ve 107 sektör temsilcisinin katıldığı anket sonuçları karşılaştırmalı olarak değerlendirildi. Anket sonuçları madde madde analiz edildi. Değerlendirmeler oldukça verimli geçtiği belirtilirken, toplantı birinci gün Mimar Sinan, Fatih ve Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin toplantı salonunda, İkinci günde Halide Edip, Zübeyde Hanım, Atatürk ve Yozgat Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri de, Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title