Haberler

Yozgat'ta Massey Ferguson Traktör Bayisi Açıldı

Türkiye’nin önemli tarım bölgelerinden biri olan Yozgat, traktör bayilerinin de ilgisini çekiyor.

Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinden biri olan Yozgat, traktör bayilerinin de ilgisini çekiyor.

Son yıllarda gelişen teknoloji, güç ve konfor traktör satışlara olumlu yönde yansıyor. Traktörde güç ve konforu seçen çiftçiler, eski traktörlerini yenisi ile değiştiriyor. Yozgat Merkezde bayilik açan Massey Ferguson, son model traktörlerini çiftçilerin beğenisine sunuyor. Memişoğulları Massey Ferguson Yozgat Bayii Satış Müdürü İhsan Ok, Yozgat'ın Türkiye'nin önemli tarım bölgelerinden biri olduğunu belirterek, "Tarım makinelerinde tekonoloji her geçen gün gelişiyor. Tarımın vazgeçilmez makinesi ise traktördür. Bu sebeple çiftçimiz traktörde yaşanan teknoloji ve konforu yakından takip ediyor ve iyisini kullanmaya çalışıyor" dedi.

Massey Ferguson traktörde kendini ispatlamış teknolojisini ve konforunu hızla geliştiren bir marka olduğunu ifade eden Ok, "Massey Ferguson bayi ilçelerde var Yozgat Merkez ilçemizde yoktu . Bu sebeple çiftçilerimiz diğer ilçelere veya illere gitmek durumunda kalıyordu. Bizde bayilik alarak bu traktörlerin Yozgat çiftçisinin beğenisine sunduk. Çiftçilerimiz traktörlere yoğun ilgi gösteriyor, satışlarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde ise servisimiz hizmete açılıyor. Servisimizin hizmete açılmasıyla birlikte çiftçilerimiz başka yerlere gitmeden Yozgat merkezde hizmet alabilecek" şeklinde konuştu.

Yozgat'ta 30 binin üzerinde traktör bulunduğunu ve yılda yaklaşık bin 200 traktörün yenilendiğini ifade eden Ok, " Çiftçi günün büyük bir bölümünü traktör üzerinde geçiriyor. Bu sebeple traktörü rahat, kullanımı kolay ve iyi bir konfora sahip olması gerekiyor. Massey Ferguson da çiftçiye ne iyi konforu sunuyor. Bizde Yozgat'ta Massey Ferguson markasıyla çitçilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız" dedi.

Tayfur köyü çiftçilerinden Asım Güler, Massey Ferguson traktörlerinin kendisini kanıtlamış iyi traktörlerden olduğunu belirterek, "Daha önce Yozgat'ta bayi yoktu, traktörler sadece fuardan fuara geliyordu. Bende eski traktörümü satıp bundan alacağım, şuanda pazarlık yapıyoruz. Pazarlığımız olursa traktörü alacağım. Traktöre binip denemesini yaptım, çok konforlu, güzel bir traktör. Bayiliğin Yozgat merkezde olması da bizi mutlu etti" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title