Haberler

Yozgat'ta Kurallara Uymayan Sürücülere Önce İkram Sonra Ceza

Yozgat Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bayram tatilinin başlamasıyla birlikte tedbirlerini artırdı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bayram tatilinin başlamasıyla birlikte tedbirlerini artırdı. Kurallara uymayan sürücülere bayram şekeri ikram edilip, cezaları kesildi.

E-88 Karayolu, Yozgat- Sivas ve Yozgat- Ankara güzergahında hız ve emniyet kemeri kontrolü yapan trafik ekipleri, batı illerinden doğu illerine giden sürücüleri durdurup, dinlenmelerini sağlamak amacıyla içecek ikram etti, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Hız kurallarını ihlal eden sürücülere ise kolonya ve bayram şekeri ikramının ardından ceza makbuzları verildi. Bazı sürücüler, radar kontrollerinde kesilen cezalara, ikramları kabul etmeyerek tepki gösterdi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Tuğrul, "Bayram günleriniz matem günlerine dönüşmesin" sloganıyla sürücülere uyarıcı broşürler dağıttıklarını söyledi. Tuğrul, "Yol kullanıcılarının mutlaka ama mutlaka trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Özellikle hız kuralları ve emniyet kemeri takma zorunluluğunu sürücülere ve yolculara hatırlatıyoruz" diye konuştu.

Yapılan uygulamalar sırasında, polis memurlarının yakalarına takılan kameralar dikkat çekerken, emniyet kemeri takmadığı görülen sürücü ve yolculara, emniyet kemeri takmamanın sonuçları gösteren görüntüler izletildi. Görüntüleri izleyen sürücüler trafik ekiplerine teşekkür ederek yollarına devam etti. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Tuğrul Yozgat Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title