Haberler

Yozgat'ta Koca Dayağı Hastanelik Etti

Güncelleme:

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde eve içkili dönen koca, 9 aylık çocuğunun önünde eşini döverek hastanelik etti.

Yozgat'ın Yerköy ilçesi Yerköy 100. Yıl Mahallesi TOKİ Evlerinde yaşayan ve eve içkili 25 yaşındaki Ertaş Eren Ş., 9 aylık çocuğunun önünde tartıştığı eşini döverek hastanelik etti.

BEBEĞİNİN ÖNÜNDE DÖVDÜ

Olay, Yerköy 100. Yıl Mahallesi TOKİ Evlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Yeşim Ş., eve içkili gelen eşi 25 yaşındaki Ertaş Eren Ş. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine öfkeli koca, 9 aylık çocuğunun gözü önünde eşini dövdü. Eşinin yatak odasına girerek uyuması üzerine olayı anne ve babasına haber veren Yeşim Ş., yardım istedi. Kızlarını bayılmış şekilde bulan aile, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

"İKİ YILDIR ŞİDDET GÖRÜYORUM"

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yeşim Ş., Yerköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk muayenesinde yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerine morluk ve ısırık izleri tespit edilen Yeşim Ş., eşinden iki yıldır şiddet gördüğünü söyledi.

"TELEFONUMU KIRDI"

İki yıldır evli olduğunu, kocasının sürekli kendisini dövdüğünü ifade eden Yeşim Ş., "İki gün babamlarda kaldım, iki gün sonra eşimi aradım, 'Gel beni eve götür' dedim. Geldi beni eve götürdü. O gün akşam aradım, 'Eve gel çocuğa bak' diye. O da geleceğini söyledi. Gece saat 23.00'te eve içkili geldi. Eve girdikten sonra hiçbir şey sormadan beni dövmeye başladı. Eve geldiğinde içkili idi, normal de olsa beni sürekli dövüyordu. Kavga sonrası eşim telefonumu kırdı. Ben de eşim uyuduktan sonra onun telefonunu alarak ailemi arayıp, 'Beni kurtarın, döve döve beni öldürdü' dedim. Annem ve babam hemen geldiler" diye konuştu.

"ÇOCUĞU VAR DİYE SESİMİZİ ÇIKARMADIK"

Yeşim Ş.'nin babası Veli M. ise kızlarının araması üzerine eve gittiklerini, "Evine gittiğimizde kızımı binanın girişinde konuşamayacak, yürüyemeyecek vaziyette bulduk. Bu olayın olduğunu bir senedir biliyoruz ama çocuğu var diye sesimizi çıkarmadık. Bundan sonra bu evlilik yürüyecek durumda değil" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerköy Yozgat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Atarlı:

adam kalmadı ki memlekette bir kadın bu hale sokulmaz erkek diye geçiniyolar .

39
2
yanıtYanıtla
S.B.:

be salak adam, o kadın senin eşin, senin çocuğunun anası, nasıl kıyarsın ona sen ? sevmiyorsan git boşan, seviyorsan ne diye el kaldırıyorsun ? sonra onun yüzüne nasıl tekrar bakacaksın hiç bir şey olmamış gibi ? Çocuğun önünde bu tür insanlık dışı bir hareketi yapan bir mahluka ne adam derim, ne de insan derim! Allahından bul diyesim var ama, o da tüm vasıflarını RTE''ye devretmiş ( tövbe tövbe yaa)........ Sen iyisi mi o kadından boşan, bir daha da evlenme, git her hangi bir dağa, kendine bir mağara bul, orada yaşa, ara sıra orada akrabalarını da görürsün belki, şöyle kalın postlu, kışın derin uykuya dalanlardan, onlara sakına zarar vereyim deme, onlar mahsum hayvanlardır, sen gibi zararlı hay.....değil !!!

23
3
yanıtYanıtla
yasar:

yozgatli normal yobazlar

21
3
yanıtYanıtla
SONMESAJstarcepsalih@hotmail.com:

Yozgatlılar Yobaz değildir, sadece senin gibi konuşmayı bilmeyenlere haddini bildirir...

yanıt0
yanıt0
turgay hatemoğlubeniunutma_6666@hotmail.com:

yasarcım senın ıcıne sanırım bı yozgatlı acı koymuskı bu kadar salak sulak konusuyorsun

yanıt0
yanıt0
rıfat:

Neden dövdü...?Acaba...

4
18
yanıtYanıtla
selo kara:

evet neden dövdü açaba

3
18
yanıtYanıtla
zaslan:

bu tip karakterdeki adamlara en ağır cezaya çaptıracaksın ....allah islah etsin ..

14
6
yanıtYanıtla
duran aslan:

hep öyle böyle diyorsunuz ama.dayak iyi bir şey değil .onaylamıyorum .ama..adama sordunuzmu niçin dayak attın.diye

1
19
yanıtYanıtla
Mahir TUransln55@hotmail.com:

Sarhoşa sen git sor da al lafını gerzek

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title