Haberler

Yozgat'ta Kaybolan Çocuk Kırşehir'de Bulundu

Güncelleme:

Yozgat'ta, dün akşam saatlerinde piknik alanında kaybolan zihinsel engelli 14 yaşındaki Samet Can Şahin, yapılan aramalar sonunda Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde sağ olarak bulundu.

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nden kışlık pirinç alıp, minibüsleri ile memleketleri Kırşehir'e giden Şahin ailesi, dün akşam Yozgat'a geldikleri sırada E-88 Karayolu kenarında bulunan Koç Emek Parkı'nda mola verdi. Piknik yapan aile, 14 yaşındaki zihinsel engelli çocukları Samet Can Şahin'i saat 17.00 sıralarında park içerisinde bulamayınca, çevreyi araştırmaya başladı. Ailenin aramaları sonuç vermeyince, anne Ümmühan ve baba Mehmet Şahin durumu polise bildirdi. Akşam saatlerinde polis tarafından yapılan aramalardan da sonuç alınamadı.

AFAD ekiplerinden yardım alınarak arama çalışmaları sabah tekrar başladı. AFAD ekipleri, çocuğun kaybolduğu noktadan itibaren dere yataklarında ve çalılık alanlarda arama çalışmaları yaptı. Aramalar sürerken, çocuğun kaybolduğu noktadan 50 kilometre uzaklıkta bulunan Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde sağ olarak bulunduğu haberi geldi.

Samet Can Şahin'in Çiçekdağı ilçesine nasıl gittiği belirlenemezken, oğlunun bulunduğuna sevinen anne Ümmühan Şahin, "Çok mutlu oldum. Dün burada piknik yapmak için yol kenarındaki parkta durmuştuk. O sırada bir araba yoldan geçen köpeğe çarptı. Samet de köpeği yoldan aldı parka getirince, biz de oynama diye kızdık. Biranda Samet ortadan kayboldu. Durumu polise bildirdik. Dünden beri aranıyordu. Bugün Çiçekdağı'nda bulunmuş, babası oraya gitti. Arama yapan görevlilere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anne Ümmühan Şahin, 6 çocuğu olduğunu, 2'sinin ise zihinsel engelli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiçekdağı Samet Can Kırşehir Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title