Haberler

Yozgat'ta Huzur Operasyonu

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, jandarma tarafından, patlayıcı madde ve uyuşturucu konusunda yapılan uygulamaları denetledi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, jandarma tarafından, patlayıcı madde ve uyuşturucu konusunda yapılan uygulamaları denetledi. Yol kontrolleri yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, aranan kişi ve araçların yakalanması ve suçluların caydırılması adına başlatılan huzur operasyonunda uygulama noktalarını bizzat gezerek çalışma yapan güvenlik güçlerini denetledi. Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında Vali Kemal Yurtnaç'ı bilgilendirdi. İl genelinde emniyet ve jandarma ekiplerinin halkın güvenliği için bu tür uygulamaları her zaman yaptığını belirten Vali Yurtnaç, "Bu gün özel bir uygulama yapılıyor. Ekiplerimiz özellikle patlayıcı ve uyuşturucu konusunda çalışmalar yapıyorlar. Arkadaşlarımız ciddiyetle işlerine bakıyorlar. Narkotik ve bomba köpeklerinden de yararlanılıyor. Bu uygulamalar tüm ülkede yaşayan insanlarımızın güvenliği için yapılıyor. Yolcularımızın mağdur olmamasına, trafiğin sıkışmamasına da özellikle dikkat ediyoruzö dedi.

Yozgat'ın önemli bir yol güzergahında olduğuna dikkat çeken Vali Yurtnaç, "Yozgat doğu ile batıyı birbirine bağlayan E-88 karayolunun içerisinden geçtiği bir il. Büyük şehirlerin güvenliği aslında buralardan başlıyor. Tabi ki her il bu tür çalışmaları yapıyor. Bizlerde bu gün burada her hangi bir aksaklık var mı diye kontrol ediyoruz. Bu hassas günlerde hem ekiplerimiz hem de vatandaşlarımız kısacası hepimizin ciddiyetle temkinli bir şekilde davranmamız gerekiyorö diye konuştu.

Uygulama noktalarında durdurulan sürücüler ise yapılan kontrollerin kendi güvenlikleri için olduğunu belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Yıldırım Kemal Yurtnaç Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title