Haberler

Yozgat'ta Havalar Isındı Parklar Çocuklarla Doldu

Yozgat’ta ta havaların ısınmasıyla birlikte okuldan çıkan minikle parklara koşuyor.

Yozgat'ta ta havaların ısınmasıyla birlikte okuldan çıkan minikle parklara koşuyor.

Yozgat'ta havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çocuk oyun parkları çocuklarla doluyor. Soğuk bir kış mevsiminin ardından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte minikler okul saatleri dışında parklarda koşup oynayarak, eğlenceli dakikalar geçiriyor. Salıncak sallanan, kaydıraklardan kayan çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, büyüklerde parklarda dinleniyor.

Okulda ders bittikten sonra arkadaşlarıyla toplanıp parka geldiğini belirten 11 yaşındaki Mehmet Bayçın, "Okuldan çıkıp eve geldikten sonra biraz dinleniyoruz, daha sonra arkadaşlarımızla parkta oynuyoruz eğleniyoruz. Parkımız biraz küçük, daha büyük ve daha farklı oyuncaklar olsa daha çok seviniriz" dedi.

4'üncü sınıf öğrencisi Buğra Oğrum'da havaların çok soğuk geçtiğini ve fazla oyun oynayamadıklarını belirterek, "İki üç gündür hava çok güzel, bizde bu güzel günleri değerlendiriyoruz. Parklarda oynayıp eğleniyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title