Haberler

Yozgat'ta Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Yozgat’ta bu yıl hac ibadetini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları Bilal Şahin Külliyesi’nden dualarla uğurlandı.

Yozgat'ta bu yıl hac ibadetini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları Bilal Şahin Külliyesi'nden dualarla uğurlandı.

Kutsal topraklara gidecek hacı adayları, yakınları ve çok sayıda vatandaş Bilal Şahin Külliyesinde bir araya geldi. Hacı adaylarının uğurlanması öncesinde okunan duaların ardından hacı adayları, helallik alarak toplanma yeri olan Ankara'ya hareket etti. Yozgat İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, Yozgat'tan Diyanet aracılığı bu kafilede 250 hacı adayının kutsal topraklara hareket ettiğini söyledi. Büyük bir kalabalık eşliğinde hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladıklarını ifade eden Eroğlu, "Bugün Yozgat'tan kutsal topraklara uğurladığımız hacı adaylarımız nasip olursa hacı olarak tekrar dönecekler. Dualarımız onların sağlıklı bir şekilde tekrar vatanlarına dönmeleridir. İnşallah günahlarından arınmış olarak tekrar Yozgat'ta dönmelerini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Cenabı Allah gidemeyenlerde en kısa zamanda nasip eylesin" diye konuştu.

Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından hacı adayları toplanma yeri olan Ankara'ya hareket ederken, Ankara'dan da uçakla kutsal topraklara gidecek.

Öte yandan İş Adamı Bilal Şahin'de kutsal topraklara hareket eden hacı adaylarına kumanya dağıttı - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Hac Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title