Haberler

Yozgat'ta Beşizlerin 4 Erkeği, Yaş Günlerinde Sünnet Oldu

Güncelleme:

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin prematüre olarak dünyaya gelen biri kız 4'ü erkek beşiz bebekler, 4. yaş gününde sünnet oldular.

ELLERİNE KINALAR YAKILDI

Akdağmadeni ilçesinde yaşayan Özlem ve İbrahim Bulut çiftinin dört yaşına giren beşizlerden 4 erkek kardeş Muhammet Emin, Davut Ege, Ömer Faruk, Yunus Kerem ve ağabeyleri Efe, beşizlerin dördüncü yaş gününde hem yaş günlerini kutladı, hem de sünnet oldu. Sünnet öncesi hazırlıklar yapılıp misafirler için yemek hazırlandı. Sünnet olacak çocuklar önce kuaföre götürüp traş ettirildikten sonra sünnet kıyafetlerini giydi. Akşam ellerine kına yakılan çocuklar, daha sonra pastalarını kesti. Sünnet olan çocukları Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ve İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

"FAYDALI İNSANLAR OLACAKLAR"

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, beşizlerin sağlıklı bir şekilde büyüdüklerini belirterek, "Beşizlerin annesi babası büyük gayretler gösterdi. Bugünde artık sünnet zamanına geldi. Bizde belediye olarak her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdik. İnşallah sünnetinden sonra da ülkemize, ilçemize iyi insanlar, faydalı insanlar olacaklarını düşünüyorum, şimdiden tebrik ediyor istikballerinin açık olmasını diliyorum" dedi.

"ALLAH SABIR VERSİN"

Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Akdağmadeni ilçesinde beşizler olduğunu duyunca çok şaşırdığını belirerek, "Benim bir çocuğum var. bir çocuğa bakmak dahi zor beşizlere bakmak daha zordur, annesine babasın Allah kolaylık versin. Yaşları büyüdükçe sorumluluklar ve sorunlar artıyor. Allah sabır versin. Daha önce kaymakamlık yardımcı oldu, biz yine yardımcı olmaya çalışacağız. Çok güzel isimleri var inşallah isimlerinin hakkını verirler. Vatanımıza milletimize hayırlı evlat olurlar" dedi.

Baba İbrahim Bulut'ta, çocukların bugün 4üncü yaşına girdiklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Allah'a bugünleri bize yaşattığı için şükürler ediyoruz. Allah olmayanların yüzünü güldürsün diyorum. Beş çocuğa bakmak çok zor, ama üstünden gelmeye çalışıyoruz. Eksiğiyle fazlasıyla elimizden geleni yapıyoruz. Gerek dostlarımızın, gerek kendi çabalarımızla bugüne getirdik. Bugün de ayrıca sünnet düğünlerini yapıyoruz" diye konuştu.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdağmadeni Yozgat Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

HİCRAN:

Maşallah Allah bağışlasın nazardan korusun Allah uzun ömürler versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title