Haberler

Yozgat'ta Bahardan Kalma Günler Yaşanıyor

Kurak bir kış mevsimi geçiren Yozgat, bahardan kalma günler yaşıyor.

Kurak bir kış mevsimi geçiren Yozgat, bahardan kalma günler yaşıyor. Hafta sonundan itibaren güneşin sıcağını hisseden vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'na akın ettiler.

Bahardan kalma günlerini yaşayan Yozgat'ta vatandaşlar sokağa döküldü. Özellikle Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar, sohbet eşliğinde güneşin keyfini çıkartırken bazı vatandaşlar da çay bahçelerinde vakit geçiriyorlar. Kış mevsiminde havaların iyi olmasını fırsat bilen çoklar ise oyun parklarında oyun oynayarak zaman geçiriyorlar.

Mevsimlerin çok değiştiğini ve eskiden bu zamanlarda Yozgat'ta kardan dışarıya çıkmanın mümkün olmadığını söyleyen Haydar Doğan, soğuk kış günlerinde güneşin tadını çıkardıklarını dile getirdi. Kendisinin emekli olduğunu ve arkadaşlarıyla Cumhuriyet Meydanı'na gelerek zaman geçirdiklerini belirten Doğan, "Gündüzleri güneş çıkıyor ama geceleri ayaz oluyor. Kar yağsa geceleri bu kadar soğuk olmaz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title