Haberler

Yozgat'ta Ambulansla, Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hasta taşıyan ambulansla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hasta taşıyan ambulansla bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yozgat istikametinden Saraykent'e hasta taşıyan İlyas Esmer (51) yönetimindeki 66 DP 273 plakalı ambulans, Sorgun Mermerciler kavşağında önüne çıkan Cemal Yılmaz (40) yönetimindeki 66 LN 628 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobil bir işyerinin demir direklerine, ambulans da park halindeki iki otomobile çarparak durabildi.

Kazada otomobilden fırlayan sürücü Cemal Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulansta bulunan Ahmet Dinçer (76), Kamer Kaya (83) ve Orhan Kaya (51) ağır yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ambulanslarıyla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, olay yerine gelerek, kaza hakında ilgililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Cemal Yılmaz Saraykent Sorgun Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title