Haberler

Yozgat'ta Ahşap Ev Yandı, Görme Engelli Yaşlı Yanarak Öldü

Yozgat'ta iki katlı ahşap evde yalnız yaşayan ve sonradan görme engelli olan 90 yaşındaki Salih Doğru, çıkan yangında yanarak can verdi.

Yozgat'ta iki katlı ahşap evde yalnız yaşayan ve sonradan görme engelli olan 90 yaşındaki Salih Doğru, çıkan yangında yanarak can verdi.

Yozgat'ın Taşköprü Mahallesi, Funda Sokakta bulunan 2 katlı ahşap evde bugün saat 14.00 sıralarındayangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Mahalle sakinleri, gözleri görmeyen Salih Doğru'nun evinde olduğunu söylemeleri üzerine itfaiye ekipleri evde yaptıkları kontrolde, yaşlı adamın yanmış cesedi ile karşılaştı. Doğru'nun  cesedi evinden alınarak otopsi için Yozgat Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

EŞİ ÖLMÜŞ ÇOCUKLARI YOKMUŞ

Eşi yıllar önce ölen ve hiç çocuğu bulunmayan Salih Doğru'nun evinde yalnız yaşadığı, yeğeni ve komşularının yardımı ile hayatını sürdürdüğü belirtildi. Salih Doğru'nun yeğeni Mustafa Doğru, bir saat önce evine yemek götürdüğünü belirterek, "Yangın sobadan çıkmış olabilir" dedi. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Doğru Taşköprü Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title