Haberler

Yozgat Sürmeli Festivali'nde Yarışma Heyecanı

Yozgat'ta bu yıl 15'incisi düzenlenen Geleneksel Sürmeli Festivali kapsamında, yamaç paraşütü, dağ bisikleti ve model uçak yarışmaları düzenlendi.

Geleneksel Yozgat Sürmeli Festivali etkinlikleri, yamaç paraşütü, dağ bisikleti ve Türk Hava Kurumu (THK) Fun Fly Ligi 3. Etap Model Uçak yarışmalarına ev sahipliği yaptı.

Dağ Bisikleti Yarışması Yozgat Çamlık Milli Parkı'nda 150 sporcunun katıldığı 6 kilometrelik parkurda düzenlenirken, THK Fun Fly Ligi 3. Etap Model Uçak Yarışması ise Çalatlı Köyü mevkiinde bulunan Model Uçak Pisti'nde gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamındaki Yamaç Paraşütü Yarışması da Çeşka Tepesi'nde yapıldı.

Yarışmaları Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, THK Havacılık ve Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz, THK Yozgat Şube Başkanı Hasan Coşkun ve sporseverler ilgiyle izledi.

Etkinlikler, yarışmalarda dereceye giren sporculara verilen ödüllerin ardından sona erdi. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title