Haberler

Yozgat, Şehitlerini Son Yolculuklarına Uğurladı

Yozgat, şehitlerini son yolculuklarına uğurladı

DARBE girişimi sırasında Ankara'da hayatını kaybeden Özel Harekat Polisi evli 3 çocuk babası 47 yaşındaki Mustafa Aslan, eski özel harekat polisi 39 yaşındaki Serkan Göker ile 28 yaşındaki Beytullah Yeşilay Yozgat'ta son yolculuklarına ğurlandı.

Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Aslan için Yozgat Çapanoğlu Büyük Camiinde tören düzenlendi. Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Helallik alındıktan sonra 22 yıllık polis memuru Aslan'ın cenazesi Yozgat Şehitliği'ne defnedildi. Törende şehit Aslan'ın oğlu Mehmet, babasının özel harekat polis üniformasını giydi, diğer oğlu Furkan ise babasını şapkasını taktı. 3 yaşındaki küçük oğlu Burak, polis memurlarını kucağında babasının tabutunun başına getirildi. Eşi İlkay ve annesi Şenol Aslan, şehit Aslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Cenazeye, Şehit Polis Mustafa Aslan'ın yakınları ile Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

YERKÖY İLÇESİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Eski Özel Harekat Polis memuru Serkan Göker'in (39) cenazesi, Ankara'dan Yerköy ilçesine getirildi. Molla Hüsrev caminde kılınan öğle namazın ardından Şehit Göker ilçe mezarlığında toprağa verildi. Anne Fatma, tören sırasında "evladim bana bu duyguyu yaşattı, Allah sana cennet kapısını açsın. Evlatlarım bu vatana defa olsun. Ağlamayacağım düşmanları sevindirmeyeceğim. Oğlumun kuzuları da bu vatan için canını vermeye hazırö diye konuştu

Eşi Asuman ise "Evlatlarında senin gibi bir baba olacak. Sen rahat uyu, düşmanları sevindirmeyeceğim. Ağlamayacağım bir tanemö diye seslendi. Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker'in 2 yıl önce mesleğe ara verdiği, yapılan darbe girişiminin ardından Ankara'da bulunan arkadaşlarına yardımcı olmak için gittiği ve yapılan saldırı sonrasışehit düştüğü belirtildi.

SARAYKENT SİVİL ŞEHİDİNİ TOPRAĞA VERDİ

Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Beytullah Yeşilay da(28) Saraykent ilçesinde toprağa verildi. Saraykent Belediye Meydanından öğle vakti kılınan namazın ardından Yeşilay'ın cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi. Beytullah Yeşilay'ın kardeşi Şakir Yeşilay'ın da ağır yaralı olarak Ankara Numune Hastanesinde yattığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aslan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı
title