Haberler

Yozgat - Şehit Polis Osman Belkaya'nın Babası da Polis

Şehit polis Osman Belkaya'nın babası da polisŞırnak'ta terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Özel Harekat polisi 23 yaşındaki Osman Belkaya'nın Yozgat'ın Şefaatli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şehit polis Osman Belkaya'nın babası da polis

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Özel Harekat polisi 23 yaşındaki Osman Belkaya'nın Yozgat'ın Şefaatli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında, keskin nişancı ateşiyle şehit olan Özel Harekat polisi Osman Belkaya'nın acı haberi Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'ndeki baba evine ulaştı. Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olan baba Yakup Belkaya'ya oğlunun şehit olduğu haberini Kaymakam Çağlayan Aydın, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ile birlikte verdi. Bu sırada bir ambulansla sağlık ekibi de Belkaya Ailesi'nin evinin önünde bekledi. Şehit evine bayraklar asıldı.

Afet ve Yakup Belkaya çiftinin 4 çocuğundan tek oğlu olan şehit polis Osman Belkaya'nın 2014 yılında göreve başladığı öğrenildi.

Şehit polis Osman Belkaya'nın cenazesi yarın Şefaatli İlçesi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şefaatli Belkaya Şırnak Yozgat Güncel Haberler

title