Haberler

Yozgat Pomem'de Bin 100 Öğrenci Mezun Oldu

Yozgat POMEM'de bin 100 öğrenci mezun olduYOZGAT - Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezinde 4 aylık eğitimi tamamlayan bin 100 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.

Yozgat POMEM'de bin 100 öğrenci mezun oldu

YOZGAT - Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezinde 4 aylık eğitimi tamamlayan bin 100 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türkiye'de eğitimle her şeyin daha ileriye gittiğini ifade ederek, "Ben polis okulunun törenine 3 kez katıldım. Türkiye'de eğitimle her şey daha ileriye gidiyor. Üniversite mezunu bu polislerimiz, halkın güvenini sağlamada önemli bir işlevleri olacak. Mezun olan polislerin sadece güven sağlamak değil aynı zamanda güzel sanatlardan, müzikten, resimden anlarlar aynı zamanda devletin gücünü de suçluya gösterecek şekilde eğitildiler" dedi.

Yozgat POMEM olarak bin 100 vatan evladını mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu ise Yozgat POMEM'in 1997 yılında kurulduğunu anımsatarak,"Okulumuz kurulduğu yıldan bu yana emniyet teşkilatına sayıları 10 binleri bulan ülkesinin bölünmez bütünlüğüne inanan, gözünü kırpmadan, ülkesi, için, bayrağı için, devleti için şehit olan polis memurları yetiştirmiştir. Türküye Cumhuriyeti var olduğu sürece de yetiştirecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren 10 öğrenciye ödülleri verildi. Daha sonra 4 aylık eğitimlerini tamamlayan bin 100 polis adayı yemin ederek diplomalarını aldı. Yemin sonrası öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı. Ailelerde çocuklarının sevincine ortak olurken törende duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yurtnaç Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title