Haberler

Yozgat Emniyet Müdürü Akpınar'dan Ekiplere Moral Ziyareti

Güncelleme:

Bayram tatilinin başlamasıyla Yozgat E-88 Karayolunda emniyet tedbirlerini artıran Yozgat Emniyet Müdürü Akpınar, sahurda uygulama noktasındaki polisleri ziyaret etti.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla Yozgat E-88 Karayolunda emniyet tedbirlerini artıran Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, sahur vaktinde uygulama noktasında görev yapan polisleri ziyaret edip birlikte sahur yemeği yedi.

Yozgat - Ankara karayolu üzerinde Yerköy Bölge Trafik Denetim İstasyonu önünde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret eden Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Tuğrul'dan çalışamalar hakkında bilgi aldı. Bayram tatili dolayısıyla trafik tedbirlerini en üst seviyeye çıkardıklarını belirten Akpınar, "Yozgat konumu itibariyle doğu ve batı illerinin kesiştiği noktada yer alması böyle uzun süreli tatillerde karayolunda yoğun araç trafiğinin yaşanmasına sebep oluyor. Dolayısıyla bizlerde sürücülerimizin daha dikkatli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla belirli bölgelerde trafik uygulamalarını artırdık" dedi.

Polisin 7-24 saat görevi başında olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Akpınar, "Şuan Yerköy ilçemizdeki personelimizin çalışmalarını yerinde görmek ve onlara moral verme adına ziyaret ettik. Ziyaretimizin sahura denk gelmesi nedeniyle arkadaşlarımızla birlikte sahurumuzu da yaptık. Ramazan ayı içerisinde yaptığı en güzel sahurdan birisini personelimizle birlikte yaptık. Ayrıca bölge trafik istasyonlarımızda sürücülere de sahur ve iftar saatlerinde ikramlarımız yapılmaktadır. Amacımız can ve mal kaybı olmadan, vatandaşlarımızın gidecekleri yere ulaşmasını temin etmektir" diye konuştu.

Sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Akpınar, "Sürücülerimizden isteğimiz gidecekleri yerlere aşırı sürat yapmadan, dikkatli olarak sağlıklı bir şekilde gitmelerini istiyoruz. En fazla 5 dakika oynayacak zaman için aşırı sürat yüzünden kendi ve başkalarının hayatını tehlikeye atmasınlar. Trafik kurallarına harfiyen uyalım. Bayramlarımızı kazasız belasız bayram gibi yaşayalım" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Akpınar Yerköy Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title