Haberler

Yozgat - Damat Sınavda, Gelin Dışarıda Ter Döktü

Damat sınavda, gelin dışarıda ter döktü Yozgat'ın Sorgun İlçesinde dünya evine girecek olan 31 yaşındaki Mustafa Arslan, Açık Öğretim Lisesi Sınavı'nın düğünüyle aynı güne denk gelmesi üzerine damatlığı ile sınava girdi.

Damat sınavda, gelin dışarıda ter döktü

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde dünya evine girecek olan 31 yaşındaki Mustafa Arslan, Açık Öğretim Lisesi Sınavı'nın düğünüyle aynı güne denk gelmesi üzerine damatlığı ile sınava girdi. Gelin adayı 20 yaşındaki Merve Güngör ise otomobil içerisinde dua ederek damadı bekledi. Damat ve gelin sınav sonunda el ele tutuşarak nikah salonunu yolunu tuttular.

Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşayan Mustafa Arslan, Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Açık Öğretim Lisesi sınavına damatlığı ile geldi. Gelin Merve Güngör ise damadı yalnız bırakmadı. Otomobil içerisinde damadı dua ederek bekleyen gelin Merve Güngör, "İki heyecanı bir arada yaşayouruz. Hayırlısı olur inşallah. Buradan da düğüne gidiyoruz" diye konuştu. Mustafa Arslan ise, "Böyle önemli bir günde iki heyecanı bir arada yaşamak çok farklı bir duygu. Yani ne ondan, ne bundan geçebildim. İkisini de mecbur bir arada yapmak zorunda kaldım. Ben içeride, eşim de dışarıda aynı heyecanı yaşadık. Biraz düğünün stresi olsa da sınavım iyi geçti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Arslan Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title