Haberler

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan Yozgatspor'a Destek Veren İş Adamlarına Teşekkür Etti

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Yozgat spor 1959 Futbol Kulübüne destek olan iş adamlarına düzenlediği yemekli toplantıda teşekkür etti.

Gimat Zafer Mutfağında düzenlenen toplantıya Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Akgün, Talip Karslıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat spor Teknik Direktörü Tahir Çopur, AKSF Başkanı Hakan Bektaş ve iş adamları katıldı.

Toplantı da konuşan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Yozgat spor'un ligin ilk yarısına bir hafta kala lider olduğunu belirterek, "Yola çıktığımız yol arkadaşlarımızla ligin bitmesine bir hafta kala bir durum değerlendirmek istedik. Bunun için bir araya geldik. Bundan 3-5 ay önce bir araya geldiğimizde, bir takım arkadaşlarımız Yozgatspora sözler verdiler. Verilen sözler fazlayla yerine getirildi. Bizde israf etmeden değerlendirmeye çalıştık. Yozgat spor son derece şeffaf bir şekilde yönetilmektedir. Her an hesap verebilecek durumdayız. Bütün hesaplarımız banka üzerinden yapıldı. Hiçbir şekilde onun dışında bir gelir ve gider söz konusu olmadı" dedi.

Başlangıçta borçsuz bir kulüp kurup yola devam etmek istediklerini vurgulayan Başkan Arslan. " Dediğimiz gibi bugün lider olarak borçsuz olarak yoluna devam ediyoruz. Günü geldiğinde ödenecek borçlarımız var, gönü geçmiş hiçbir borcumuz yok, dengeli bir şekilde kulübü götürüyoruz. İnşallah temennimiz takımımız Azatlı galibiyeti sonrası gevşemeden yoluna devam edecek. İnşallah Sivas'tan da kazsız döner ve liginin ilk yarısını lider tamamlarız. Bu Yozgat'ın takımıdır, hepiniz sahip çıktınız. Yozgat bu takıma sahip çıktı, gerek seyirci gerekse imkan olarak hiçbir dönemde olunmadığı kadar sahip çıkılıyor. Bizde bize verilen emanete sahip çıkmaya çalıştık. Biz sizlere her zaman beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Yozgat'ı amatör ligde dolaşmaktan da kurtaralım. Amatör lig Yozgat'a yakışmıyor. Yozgat'ın sosyal, kültürel ve sportif anlamda alt yapısının gelişmesi lazım" diye konuştu.

Başkan Arslan, centilmen bir şekilde katımı destekleyen taraftara da teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'da Yozgat spor'un başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, "İnşallah sezon sonunda üçüncü lige yükselecektir. Yozgat'ta sporun gelişmesi yönünde büyük yatırımlar yapılmaktadır. Spor vadisi de bunlardan biridir" dedi.

Yozgat spor Teknik Direktörü Tahir Çopur, Yozgat'ın Süper Lig görmüş bir il olduğunu, spor altyapısının yüksek olduğunu belirterek, "Yozatspor'un bölgesel amatör ligde olması Yozgat'a yakışmıyor. Yozgat şuanda çok güzel bir başarı yakaladı ve devam ediyor. Seyircimiz büyük destek veriyor. İş adamlarımız takımı sahipleniyor. İnşallah ikinci yarıda yapacağımız bir iki futbolcu takviyesi ile hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

İş Adamlarından Mustafa Koç'da Yozgatlı iş adamları olarak her zaman Yozgatspor'un yanında olacaklarını belirterek, "Yozgat'tan kazanıyoruz, Yozgat'a harcamamız gerekiyor. Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa biz her zaman takımın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş'ta Yozgatsspor ve diğer kulüplere verilen destekten dolayı teşekkür ederek, Yozgat'ta saha sorunu yaşandığını ve biran önce bu sorunun giderilmesi gerektiğini söyledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Arslan Ahmet Akgün Yozgatspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title