Haberler

Yozgat Bakan Güllüce: Terör Alçaklık, Şerefsizlik, Namussuzluktur

Bakan Güllüce: Terör alçaklık, şerefsizlik, namussuzluktur Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Kim teröre yandaş oluyorsa, onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur.

Bakan Güllüce: Terör alçaklık, şerefsizlik, namussuzluktur

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Kim teröre yandaş oluyorsa, onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum" dedi.

ŞEHİT HABERLERİ HARATSIZ EDİYOR

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılan Bakan İdris Güllüce, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Bakan Güllüce, televizyonlara bakmanın dahi insanı rahatsız eder hale geldiğini belirterek, "Son günlerde üst üste gelen şehit haberleri rahatsız etmektedir. Malatya'daydım, orda bir şehidimizin cenaze töreninde bulundum. Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi. Fakir işçi emeklisi, Kürt ailesinin çocuğu. Öldüren kim? Kürtler adına eylem yapan terör. Bu kardeşimize ve bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin" dedi.

AĞZIMIZI BOZMADAN NASIL KONUŞACAĞIZ

Bir kısım terör sempatizanı kendilerini aydın diyen takımın, basında 'iki polis için bu operasyonlar bu eylemler değer mi" dediğini hatırlatan Bakan Güllüce, "Buna ağzımızı bozmadan nasıl konuşacağız. Ağzımızı bozmadan nasıl konuşalım derken de aslında söylemek istediğimiz söylemiş oluyoruz herhalde. On binlerce insanın katiline sen iki polis diye önümüze getirip koyuyorsunuz, kaç onbin, kaç iki polis, nice fakirleri, nice gariplerin, nice kadınları, nice yoksulları katletmedi mi?. Kaldı ki iki polis olsa katil katil değil mi?. Biz devamlı hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğuruna yaparsa yapsın Terör alçaklıktır, şerefsizliktir, namussuzluktur. Kim teröre yandaş oluyorsa, ona sempatik bakıyorsa, onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum. Hangi renk, dil, din, ırk, ne adına yapılırsa yapılsın çünkü terör bir insanlık suçudur" dedi.

TELEVİZYONLARA BAKMAK RAHATSIZ EDER HALE GELDİ

Terörün sadece yapıldığı ülkeye has değil, bütün insanlığa yapılmış bir insanlık suçu olduğunu kaydeden Bakan Güllüce, "Bütün dünyaya sesleniyorum, eğer başka bir dinden ırktan, dinden olsanız, bir insanlık suçu işlemiş olan bu Türkiye'deki teröristleri lanetlemeniz gerekir, terör akrep gibidir döner sizi de sokar.Televizyonlara bakmak artık insanları rahatsız eder hale geldi. Son günlerde üst üste gelen şehit haberleri bizleri oldukça üzmekte. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesinö diye konuştu.

BU ÜLKEYİ BUDATMAYACAĞIZ

Konuşmasına Kurtuluş Savaşı sonrası İngiliz Başbakan Churchill'in bir sözünü hatırlatarak devam eden Bakan Güllüce, 'Churchill şöyle söylüyor, 'Türklerin bir Türk cihan hakimiyeti, liderlik duyguları beyinlerinde hiç eksik olmaz. Cihan hakimiyeti beyinlerinde olur. Cihangirlik ruhlarında vardır onların. Karınları biraz doyduğu zaman, biraz bitleri kanlandığı zaman, biraz sırtları pek olduğu zaman gözleri Balkanlara, Kafkaslara döner. O yüzden uzadıkları zaman mutlaka budanmalıdırlar?. Bu cümleye dikkat edin. Uzadıkları zaman mutlaka budanmalıdır. Ne zaman milletçe doğrulup ayağa kalkmaya başlasak bir budanma görüyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Bu ülkeyi budatmayacağızö dedi.

Koalisyon görüşmelerinde partilerinin üst organları ve Başbakanın çalıştıklarını, ancak nereye gideceğini kendisinin şu anda bir şey söylemesinin söz konusu olmadığını kaydeden Bakan Güllüce, konuşmasını şöyle sürdürdü.

78 MİLYON EL ELE VERECEĞİZ

"Ama olası bir seçimde hep birlikte ne diyeceğiz. Ey doğu meselesini kafasında taşıyanlar, Türkiye ile hesaplaşmak isteyen güçler. Ey budanması gerekir diyenler. Biz Ak Partili kadınımızla, kızımızla, gencimizle, ihtiyarımızla, hacımızla, hocamızla, kimimiz varsa 78 milyon el ele vereceğiz ve size budattırmayan bir ülke olarak yaşayacağız diyeceğiz. Olası bir seçimde öyle bir çalışalım, öyle bir çalışalım ki, o dünya üzerinde bize plan yapanlar hüsrana uğrasınlar. Dünya üzerinde zulme uğrayanlar da bayram edip sevinsin."

MİLLETVEKİLİ AKGÜL: PANZERLERİN ÖNÜNE DURANLARLA NASIL YÖNETECEĞİZ

Bakan Güllüce'den önce kürsüye çıkıp partililerine seslenen Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül de erken seçime karşı olduğunu söyleyip, CHP ve MHP'nin tavrını eleştirdi. Akgül, "Şu an CHP ile görüşmeler devam ediyor. Ben erken seçim taraftarı değilim. Ancak partilerin tavrını da anlamıyorum. Gazi Mahallesinde polisimizi şehit ettiler. Bunun sonucunda polis oraya girecek, asker girecek. Panzerlerin önünde 6 tane CHP Milletvekili var. Nasıl yöneteceğiz biz bunlarla. Nasıl yapacağız bunlarla. Şimdi diyorlar ki; tabanlar birbirlerine yakın. Tabanlar bunu istiyor. MHP ile kuralım. Allah aşkına çocuktan bir farkı var mı. Bir gün söylediğini öbür gün anlayan var mı?" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title