Haberler

Bahçeli: Açılım Konusu Biterse Gövdemizi Taşın Altına Koyarız

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılım konusu tamamen biterse elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat ve Sivas ziyaretlerinin ardından geldiği Yozgat'ta, partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Burada koalisyon ihtimalleri üzerine konuşan Bahçeli, "Açılım konusu tamamen biterse elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız." dedi.

"ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ"

MHP Yozgat İl teşkilatı tarafından düzenlenen toplantı Yimpaş AVM salonunda yapıldı. Toplantı, MHP İl Başkanı Ethem Sedef'in selamlama konuşmasıyla başladı. Toplantının basına kapalı olan bölümünde kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden milletvekili seçtikleri için Yozgatlılara teşekkür etti. Koalisyon konusuna değinen Bahçeli, açılım konusunun tamamen bitmesi ve diğer şartlarının yerine getirildiği taktirde, 'elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız" dedi.

Toplantıya Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Atilla Kaya, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Celal Adan, Şefkat Çetin ve Oktay Öztürk'de katıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbiri alırken salona girenler arandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Yozgat Sivas Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (375)

objektif:

Burada ki mantık yeter ki ölüm olsun kaos olsun dile bizden ne dilersen yazık Allah islah etsin........

28
164
yanıtYanıtla
akp genclikMobil-ANDROID:

turkuye cumhuriyeti ari kovanidir bal isteyene bal zehir isteyene zehir verecek

137
8
yanıtYanıtla
Halkın ta kendisiMobil-IOS:

Erdoğan için AKPKK diyordu.Atıp tutuyordu yolsuzluk soruşturulacaktı? Erdoğan hani ülkeyi satmıştı? Siyonistti? İşte mhp işte zihniyet! tükürdügünü yalayan bir mhp den ülkeye hiçbir fayda olmaz beyler! kürtler olmazsa mhp nin siyaseti yok! hani nasıl ülkeyi yönetecek bunlar???! Terör olayları soruşturulsun önergesine hayır dedi mhp ve akp yeni olay beyler isteyen araştırsın polis ve askerlerin ölümünün araştırılmasına hayır oyu verdiler mecliste!!!! yazıklar olsun size!

111
15
yanıtYanıtla
ArifMobil-IOS:

Süreç bitti ne yapacan hadi görelim

107
11
yanıtYanıtla
EKREM:

SENİNLEYİZ DEVLET BAHÇELİ DİK TUTUMUNDAN ASLA TAVİZ VERME MİLYONLAR SENİNLE

62
55
yanıtYanıtla
Umay:

Türk milleti seninle gurur duyuyor Devlet Bey milletsizlere inat dosta düşmana karşı güldürün yüzümüzü.

70
38
yanıtYanıtla
niğdeli çoban:

mhp akp ye verdiği desteğe karşılık çok yüklü bir miktarda para almış ve seçmenini paraya satmıştır araştırın doğru haber

10
94
yanıtYanıtla
abizer:

ya meydanlarda bagirdigin 17 ve 25 aralik hirsizliklari tayipin kacak kuliyesi ve haremleri ne olacak cay duskunu akp nin bastonu

46
50
yanıtYanıtla
ülkücü:

üzen partileri arasında kötünün iyisi akp-mhp koalisyonudur

48
46
yanıtYanıtla
AHMET:

Bu sayfalarda görevlendirilmiş ermeni hdplilere Mhpnin ve Bahçelinin tek adı yetiyor doluşmuşlar konulara

61
31
yanıtYanıtla
Tüm 375 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title