Haberler

Lütfullah Kayalar Yozgat'ta Yüzlerce Araçla Gövde Gösterisi Yaptı

Güncelleme:

1989 -1991 yılları arasında bakanlık yapan Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, yüzlerce araçlık konvoyla şehirde tur atıp, seçim bürosunu açtı.

Anavatan Partisi'nden 1989 -1991 yılları arasında Gıda Tarım ve Köy İşleri bakanlığı yapan Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıp gövde gösterisi yaptıktan sonra Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda seçim bürosunu açtı. Burada vatandaşlara hitap eden Kayalar, "İnsanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor" dedi.

"BÜTÜN TÜRKİYE YENİ BİR OLUŞUM BEKLİYOR"

Yüzlerce araçtan oluşan konvoyla şehir turu atıp gövde gösterisi yaptıktan sonra Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda seçim bürosunu açan Lütfullah Kayalar, yaptığı konuşmada, "Bütün Türkiye, yeni bir oluşumu bekliyor. İnsanlar Türkiye'nin her tarafından artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissediyor ve halkıyla bütünleşen, halkıyla elinden sımsıkı tutan, demokrasiye inanan, hukuka ve hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına inanan, insanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup ona gönül veren, onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor" dedi.

"SİZ BİR TARİH YAZARSINIZ Kİ YAZACAĞINIZA EMİNİM"

Kayalar, Yozgat bağımsız milletvekilliği gibi bir görevin verilmesi halinde Türkiye'de yakın zamanda oluşacak olan, yeni siyasi yapılanmanın başının Yozgatlı ve Yozgat'ın olacağını söyledi. Kayalar, "Siz bir tarih yazarsanız ki; yazacağınıza eminim, Türkiye'nin beklediği, bir sesi verebilirsek, bütün Türkiye'nin beklediği yeni oluşumla ilgili sizin evladınızı, bir Yozgat yiğidini Ankara'ya gönderip, tarih yazdığımız takdirde, o tarihi Türkiye'ye hece hece okutmak benim boynumun borcudur" diye konuştu.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (143)

kürt Mobil-ANDROID:

bir kürt olarak akp diyorum

127
60
yanıtYanıtla
Ero:

Arkadaşlar ülke geleceği için akparti

80
80
yanıtYanıtla
ali:

hangi ülkenin ? ermenistanmi ? israilmi ?

yanıt26
yanıt28
KırşehirliMobil-IOS:

Oylar MHP ye

88
36
yanıtYanıtla
eren:

Bu sefer oylar MHP ye. Yeter artik.

59
62
yanıtYanıtla
Genç Osman Mobil-IOS:

Ülkenin geleceği için oylar ak partiye

45
76
yanıtYanıtla
yok artık:

daha ne ak partisi ya

yanıt33
yanıt30
güzel ülkem:

bu adam meclise girse kime ne faydası dokunacak. . . tek başına hülümet mi olacak. . . maaşı alıp keyfine mi bakacak. .

51
50
yanıtYanıtla
zaza:

millet sürüklenmiş gidiyor, bu adamları sırtımızda taşımak zorunda değiliz.

yanıt24
yanıt4
Sebebimsin:

Hdp

22
64
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title