Haberler

Yozgat'a Askeri Birlik Kurulması İçin Ankara'ya Yürüyüş Başlattılar

Yozgat'ta bir grup vatandaş, kente askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek için Ankara'ya yürüyüş başlattı.

Yozgat'ta bir grup vatandaş, kente askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek için Ankara'ya yürüyüş başlattı.

Yürüme engelli Davut Bayram tarafından sosyal medyada "Yozgat Başkomutana Gidiyor" sloganıyla bir araya getirilen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu.

Bayram, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte esnafın zor durumda olduğunu, Yozgat'a bir askeri birliğin verilmesi durumunda ekonominin hareketleneceğini savundu.

Büyük kentlerdeki askeri birliklerin küçük şehirlere taşınmaya başladığını ifade eden Bayram, buna Yozgat olarak talip olduklarını, bu isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek istediklerini söyledi.

Yaklaşık bir haftalık yolculuğun ardından Ankara'ya ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Bayram, "Devletin başı olarak gördüğümüz Recep Tayyip Erdoğan'a derdimizi arz etmeye gidiyoruz. Cumhurbaşkanı'mıza sıkıntılarımızı anlatacağız, acemi birliği isteyeceğiz. Yozgat halkının duygularını ileteceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarını, eksiklerini Cumhurbaşkanı'mıza iletmeye gidiyoruz. İnşallah, güzel bir sonuçla Yozgat'a döneriz." dedi.

Yürüyüşe katılan Uğur Sağlamer ise Yozgat için yola çıktıklarını belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Duanın ardından vatandaşlar, Ankara'ya doğru yola çıktı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title