Haberler

Yozgat 8. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Çalışmaları Devam Ediyor

Bu yıl 20- 23 Nisan tarihleri arasında 8'incisi düzenlenecek olan Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı çalışmaları devam ediyor.

KOBİ Fuarcılık Tanıtım ve Organizasyon öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Yozgat 8. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı çalışmaları başladı. Yozgat ekonomisine katkı sağlayacak olan fuar çalışmaları kapsamında şu ana dek 4 bin köy ziyaret edilerek tanıtım afişleri asıldı. Geçen yıl fuarı, 104 bin katılımcının ziyaret ettiğini söyleyen KOBİ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokat, bu yıl hedeflerini 150 bin ziyaretçi olarak belirlediklerini dile getirdi.

Fuar tanıtım çalışmaları kapsamında Yozgat dışında birçok ilde çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Tokat,"Sivas, Tokat, Çorum, Niğde, Çankırı, Amasya, Kırşehir, Kırıkkale, Samsun illerinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Katılımcı firmaların 4 gün boyunca Yozgat'ta konaklayarak şehrin ekonomisine katkı sağlayacağını dile getiren Tokat ayrıca köylerden fuar alanına 15 kişi üzeri gelecek vatandaşların yakıt giderlerini fuar olarak kendileri karşılayacaklarını belirtti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Yozgat Tokat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title