Haberler

Youtube'un Android Uygulaması Material Design'a Göre Güncellendi

Google, kendi Android uygulamalarını yavaş yavaş Material Design'a uygun hale getiriyor.

Google, kendi Android uygulamalarını yavaş yavaş Material Design'a uygun hale getiriyor. Bunun son örneği Youtube!

Material Design, aslında Android'in yeni görünümü. ve Google, bu yeni görünümle olabildiğince evrensel olmak istiyor. Material Design'da çokça düz renk, gölgeler, animasyonlar ve derinliği gösteren diğer şeyler kullanılıyor.

Google, son olarak Youtube'un Android uygulamasını Material Design'a göre güncelledi. Güncelleme son 1-2 gündür yavaş yavaş bazı Android kullanıcılarına sunuldu. Ancak şu anda resmi olarak herkesin kullanımına sunulmuş durumda. Google, güncellemenin bu hafta içinde bütün Android cihazlara ulaşacağını belirtti.

Bu yeni güncellemeyle birlikte Youtube'un görünümü Material Design'a uygun hale getirildi. Yukarıdaki resimde Youtube'un Android uygulamasının güncellemeden önceki görünümünü (solda) ve güncellemeden sonraki Material Design'a göre tasarlanmış görünümünü (sağda) görebilirsiniz. Üstelik bu güncellemeyle birlikte gelen yenilik sadece bu değil. Güncellemeyle birlikte Youtube'a yeni arama filtreleri de eklendi. Artık Youtube'un Android uygulamasında, masaüstü versiyonunda sunulan video süresi, HD kalitesi, altyazı yerleştirme vb. seçeneklere göre arama yapabileceksiniz.

Material Design ile ilgili yeni gelişmeler oldukça sizleri haberdar edeceğiz.

The post Youtube'un Android Uygulaması Material Design'a Göre Güncellendi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri / Teknoloji

Google Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title