Haberler

    Youtube'tan Yeni Uygulama!

    Google, videoları indirip, çevrimdışı izlemeye izin veren yeni YouTube uygulamasını kullanıma açmaya başladı!

    Google, videoları çevrimdışı izlemek için indirmeye izin veren yeni uygulaması YouTube Go'yu yayınladı. İnternet bağlantısı yetersiz olan bölgeler dahil YouTube'u her yere ulaştırmayı amaçlayan uygulama, şimdilik sadece Hindistan'da kullanılabiliyor ve Hintli kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış.

    Uygulamanın amacı, haberimizin başında da belirttiğimiz gibi videoları indirip, YouTube keyfini internetsiz bile yaşamanızı sağlamak. Veri tüketimini azaltmaya odaklanan YouTube Go, videoyu indirmeniz halinde kaç MB veri aktaracağınızı ve depolama alanınızın ne kadarının tüketileceğini de gösteriyor. Veri ve depolama alanını kullanmayı azaltmak isteyen kullanıcılar, videoyu daha düşük kalitelerde indirebiliyorlar.

    YouTube Go'nun ilginç bir özelliği, indirdiğiniz videoları yakınınızdaki kullanıcılarla veri bağlantınızı kullanmadan paylaşabilmeniz. Videoların Bluetooth üzerinden mi, yoksa yerel ağ üzerinden mi paylaşıldığı şimdilik bilinmiyor. Paylaşılan içeriğin kaç kişi tarafından kullanılabildiği de bilinmeyen detaylar arasında.

    YouTube Go'nun önümüzdeki aylarda daha çok kişiye ulaşmasıyla bu soru işaretlerinin cevaplarına kavuşacağız. önümüzdeki senenin başında daha geniş bir biçimde kullanıma açılması planlanan uygulamanın beta sürümüyle ilgilenenler, .

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title