Haberler

    Youtube Kanallarını Her Ay 1 Milyar Kişi İzliyor

    YouTube'un bir video yayın kanalı olarak ne kadar popüler olduğunu biliyoruz, peki kimin ne kadar izlendiğini merak ediyor musunuz?Online video endüstrisi analiz sitesi Tubefilter'ın Temmuz 2014 raporuna göre, YouTube şu anda ayda 1 milyarın üzerinde kişinin takibi ile sektörün tartışmasız lideri. Bu izlemelerin yaklaşık %40 kadarı ise mobil cihazlardan gerçekleşiyor.

    YouTube'un bir video yayın kanalı olarak ne kadar popüler olduğunu biliyoruz, peki kimin ne kadar izlendiğini merak ediyor musunuz?

    Online video endüstrisi analiz sitesi Tubefilter'ın Temmuz 2014 raporuna göre, YouTube şu anda ayda 1 milyarın üzerinde kişinin takibi ile sektörün tartışmasız lideri. Bu izlemelerin yaklaşık %40 kadarı ise mobil cihazlardan gerçekleşiyor. Sitedeki en çok izlenen 100 kanalın izlenme oranları son bir senede %80'den fazla artmış durumda.

    Tubefilter'ın Temmuz 2014'deki en çok izlenen 100 kanal listesi, toplamda 9.46 milyar izleme toplamış. Geçen senenin aynı zamanı bu rakam 5.24 milyar izleme şeklinde gerçekleşmiş. YouTube üzerinde en çok takip edilen ana kategoriler ise oyun, müzik ve komedi olarak belirlenmiş. Oyun kanalları bunların arasında özel bir yer tutuyor, çünkü en çok izlenen 100 YouTube oyun kanalı hep beraber toplam 4.34 milyar izleme çekmişler.

    Son bir seneki gözlenen izleme artışlarının bariz kazananı ise ünlü "PewDiePie" kanalı. PewDiePie aslında İsveçli oyuncu Felix Kjellberg'in takma adı. PewDiePie kanalı sırf Temmuz ayında yaklaşık 439 milyon izleme ve 1,103,454 yeni abonelik toplamış. Genç oyuncunun popüler kanalı toplamda 5,5 milyar izleme ve 30 milyonun üzerinde takipçi ile YouTube'un tartışmasız lideri. Listede ikinci sırayı DisneyCollectorBR ve üçüncülüğü ünlü şarkıcı Shakira'nın video kanalı alıyor. Aşağıda PewDiePie'ın en çok izlenen videosu olan "A Funny Montage"ı izleyebilirsiniz. Bu video tam 56,285,000 adetten fazla kez izlenmiş durumda.

    YouTube oyun kanallarının popüleritesini çeşitli şirketlerle reklam anlaşmaları yaparak paraya çevirmeyi iyi biliyor, bu firmalardan biri de Nintendo.

    The post YouTube Kanallarını Her Ay 1 Milyar Kişi İzliyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title