Haberler

Yörükler Derneği'nden Duman'a Hizmet Teşekkürü

Güncelleme:

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı makamında Ziyaret eden Manisa Sancaklı Yörükleri Derneği Başkanı Ahmet Hulusi Arslan ve yönetim kurulu üyeleri.

Başkan Arslan, "Savaş Duman" yazılı Yörük poşusu hediye etti. Sancaklı Bozköy Mahallesi ve civarındaki Mahallerde bulunan okullara vermiş olduğu spor malzemeleri desteğinden dolayı Savaş Duman'a teşekkür eden Arslan, "Müdürümüz göreve geldi günden beri Manisa'nın spora büyük katkılar sağlıyor. Manisa'nın spor tesislerine kavuşması konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. Müdürümüzü hem Manisa'mız için hem de gençlerimiz için bir şanstır. Gençlerimize ve çocuklarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Sancaklı Yörükler Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Manisa önemli bir şehir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak birçok branşta hizmet veriyoruz. Eğitimin yanında sporunda olması çocuklarımız için çok önemli olduğunu belirten Duman, hem eğitimde hem de sporda daha da Başarlı oluyorlar. Yeteneklerini geliştiriyorlar. Çocuklarımızı spora kazandırmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimizi sadece merkezlerde değil, İlçelerimizde ve köylerimizde de yapıyoruz. Bunu yanı sıra Gençlik Merkezlerimizde halkımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Yani 7'den 70'e herkesi sporla buluşturuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bozköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title