Haberler

Yörükler Derneği Başkanı Duman'dan, Başkan Böcek'e Ziyaret

Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Duman ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Böcek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Böcek, geçen yıl ilki gerçekleştirilen Nevruz Bayramı etkiliğinin ikincisini düzenleyerek, bunu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kış sporlarına ve sporcularına destek verdikleri ifade eden Böcek, Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'nın da bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini dile getirdi.

Söz konusu etkinlikle ilgili hazırlıklara başladıklarının altını çizen Böcek, şunları kaydetti:

"Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları ile ilgili kış ayının farklı bir yanını ortaya koyuyoruz. Nevruz Bayramı ile de Antalyalılara baharı müjdeliyoruz. Yaz ayında ise geleneksel Feslikan Yaylası Şenlikleri ile Antalyalıları yaylaya davet ediyoruz. İki gün süren bu etkinlikle kültürümüzün bir parçası olan yayla göçünü de bir nevi icra etmiş oluyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title