Haberler

Yoranlılardan Başkan Atabay'a Tam Destek

Mübadele zamanında Didim’e yerleştirilen ve o zamanki adı “Yoran” olan Didim’in ilk yerleşimcilerinden olan mübadil torunları, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret edip destek mesajları verdi.

Mübadele zamanında Didim'e yerleştirilen ve o zamanki adı "Yoran" olan Didim'in ilk yerleşimcilerinden olan mübadil torunları, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret edip destek mesajları verdi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ı makamında ziyaret eden Didim'i ileri gelenleri son zamanlarda basında çıkan dedikodulara inanmadıkları için kendisine destek olmak ve moral vermek amacıyla ziyaret ettiklerini dile getirdiler.

Didim'in ilk adının Yoran olmasında dolayı kendilerini Yoranlı olarak tarif eden Didimlilere CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ali Çağlar ile CHP Didim İlçe yöneticisi Ekrem Aşık'ta eşlik etti. Başkan Atabay'a da CHP İlçe başkanı Gökmen Karataş ile Beşlik etti.

Ziyarette konuşan Didimliler çıkan dedikoduların yanlış olduğunu Didim'in güzelliği ve gelişmesi için yapılacak her çalışmada başkanın yanında olduklarını dile getirdiler.

Kendisine verilen destek ve ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Atabay, " Daha öncede söyledim, bana zarar verebilirsiniz, ancak Didim'e zarar vermeyin. Seçimle gelen seçimler gider. Çok hevesli olan çıkar seçimde kazanır alır." dedi.

Belediye Başkanı A.Deniz Atabay Ziyarette Yoranlılar birde müjde verdi. Mübadele zamanında Didim'e geliş yeri olan Kovala mevkiinde denizden karaya ilk adım atılan yere bir anıt yapılacağını, bazı heykel ve rölyeflerle denizden gelişi sembolize edileceğini söyledi.

Burada yapılacak bir park ve kafeteryada Yoranlılara özgü yemeklerin sunulacağı bir yer yapmayı planladıklarını belirten Atabay "Bunun için önerilerinizi bekliyorum. Burada ayrıca ilk gelenlerin isimlerini de yazma fikrimiz var. Parkla ilgili olarak ta hangi projeyi yapacağımızı sizlere soracağız sizin beğendiğini projeyi yaptıracağız" dedi.

Başkan Atabay'ın Kovela limanına yapacağı çalışma Yoranlıları da memnun ederken her türlü desteği vereceklerini de dile getirdiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çağlar Didim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title