Haberler

Yönetmen Özgür Özberk: Evimi Basan Cinleri Kameraya Aldım

Güncelleme:

'İfrit'in Diyeti Cinnia' filminin yönetmeni Özgür Özberk, filmi çektikten sonra evini cinlerin bastığını belirterek "Elimde kamera görüntüleri var. Doktorumun adeta kanı dondu" dedi.

Bir film çektiler hayatları film oldu... İfrit'in Diyeti Cinnia filmini çeken ekip dehşeti yaşadı. Geçen hafta filmin vizyona girişi yaşananlar sebebiyle ertelenmişti. Bu hafta film vizyona girerken cinlerin musallat olduğu yönetmen Özgür Özberk neler yaşadığını ilk kez anlattı.

"EVİMDEN TAŞINMAK ZORUNDA KALDIM"

Özgür Özberk internethaber.com sitesine yaptığı açıklamada İfrit'in Diyeti filminin ardından paranormal olaylar yaşadığını doğruladı. Peki neler yaşamıştı? Bu konuda ilk kez konuşan Özgür Özberk, "Evimde görüklerimden dolayı taşınmak zorunda kaldım" dedi.


İLK KEZ CİNLERİN LİSANI KALİ DİLİNİ KULLANDILAR

İfrit'in Diyeti Cinnia filmindeki ayin sahnesinde cinlerin lisanı olan Kali dili kullanıldı. İlk kez böyle bir çekim yapılırken yönetmen yaşadığı dehşeti bu dili kullanmış olmasına bağlıyor.
Kali dilini kullanma konusunda Mührü Vekil'e ısrarcı olduğunu anlatan Özgür Özberk, "Filmimizin senaryosunu yazdığımızda gerek mührü vekil'in cinlerle konuştuğu bölümde, gerekse ayin sahnesindeki ritüellerin daha gerçekçi olması için kali dili'ni kullanmakta ısrarcı oldum. Hocamız gerekli uyarıları yaptı ancak ben yine de sahneleri çektim" dedi.

GARİP SESLER VE GÖRÜNTÜLER BAŞLADI

O sahnelerin çekimlerine kadar herşeyin yolunda gittiğini belirten Özgür Özberk "Ne olduysa ondan sonra oldu. Çekimlerden sonra evimde bile garip sesler anlam veremediğim görüntüler görmeye başladım. 5 ay sabredebildim. Sonunda evimi değiştirmek zorunda kaldım''i dedi.

EVİNİ BASAN CİNLERİ KAMERAYA ÇEKTİ

Yönetmen Özgür Özberk kendisine musallat olan cinleri kameraya çektiğini de söylüyor.
Görüntüleri psikolojik destek aldığı doktoruna da izlettiğini belirten yönetmen Özgür Özberk, "Bütün bu yaşananları mantık dışı bulan bulmayan herkese saygım sonsuz. Elimde kamera görüntüleri var. Mühr-ü vekil hocam ve bir psikolog doktor arkadaşımdan başkasına izlettirmedim. Hocam doğal olarak sakin karşıladı ama doktorumun adeta kanı dondu. Çok yakında bunları göstereceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özgür Özberk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

salivan:

cinlerin partisi bile var akpartidir ismi

19
5
yanıtYanıtla
sertac:

Madem çekmiş yayınlasında görelim REKLAM Yapma :@

18
1
yanıtYanıtla
Gezgin:

Filmin izleyici kitlesini artırmak için uydurulmuş bir hikayeden başka bir şey değil. Reklam kokan hareketler bunlar Özgür Beeey ;)

16
1
yanıtYanıtla
aaa:

korsan işzleyecem bu reklama karşı

15
0
yanıtYanıtla
ISTE SIZE YORUM:

Insanlar azdı!meydan cinlere mi . ? kaldı o cinlere bir zahmet şöyle Türkiye Türklere kalsın yallahh terör yallah yalan talan ihanet yallah

8
6
yanıtYanıtla
gonzo:

reklam çabalar bunlar. Cin, hayalet falan hiçbir şey yok. inanmayın bunlara. . . 21. yüzyılda bunlara inanan yaşamasın zaten.

3
11
yanıtYanıtla
lazlo:

bu cinler ensar vakfina ugrasada boyunun olcusunu alsa !

13
0
yanıtYanıtla
AdaMobil-IOS:

İyi bir reklam stratejisi, ama yemezler

12
0
yanıtYanıtla
mehmet:

elinde kamera görüntüleri varsa o filminden daha çok satar insanlara böle kepaze olmayın inandırıcı olun:)

12
0
yanıtYanıtla
TrajediMobil-IOS:

Korku filminin reklamı böyle yapılır

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title