Haberler

    Yönetim Bilimleri Sempozyumu

    Yönetim Bilimleri Sempozyumu, 8-9 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi'nde düzenlenecektir.

    Yönetim Bilimleri Sempozyumu, 8-9 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi'nde düzenlenecektir.

    TÜBİTAK TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) ve İTÜ işbirliğinde yapılacak olan sempozyumun teması "Kamu ve Özel Sektörde Yönetim Bilimleri Uygulamaları" olarak belirlenmiştir. Sempozyum ile yönetim bilimleri alanında çalışan akademisyen, uzman ve öğrencilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşması amaçlanmaktadır. Sempozyum kapsamında yapılacak konuşma ve bildiri sunumları ile yönetim bilimleri alanında yapılan uygulamalara dair bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecektir.

    Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Yönetim Bilimleri Sempozyumunu, İTÜ Maçka Kampüsünde düzenlenmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Katılımcılara akademik gelişim ve profesyonellerle işbirlikleri geliştirme fırsatları sunacak olan Yönetim Bilimleri Sempozyumuna  katılımınız ile vereceğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title