Haberler

Yönetici Geliştirme Programı Tamamlandı

Emin Şirketler Grubu müdür ve yöneticileri, Leadership Academy of Business eğitimini tamamladı.

Türkiye'nin her yerinden Elbirliği sistemi ile konut ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim ve Eminotomotiv gibi şirketleri de bünyesinde bulunduran Emin Şirketler Grubu'ndan 18 müdür ve yönetici, eğitim süresi 98 saat olan Leadership Academy of Business eğitim programını tamamladı. Sertifika töreni şirket yöneticileri ve basının katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirildi, törende sertifika alan müdür ve yöneticiler cübbe giyip kep attı.

Yöneticilere yönetsel gelişimlerine katkı sağlaması ve Eminevim'in 'insan kendine verdiği değeri başkasına da vermelidir' ilkesini devam ettirebilmesi adına 4 ay süren Leadership Academy of Business eğitim programı yapıldı. Eğitim programı hakkında bilgi veren Emin Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Banu Çıracı, "Emin Şirketler Grubu bünyesindeki tüm birim müdürlerimizin katılım sağladığı Leadership Academy of Business Programımız (Yönetici Geliştirme Programı) 4 aylık yoğun bir maraton sonunda tamamlanmıştır. 4 ay süren bu programla birim müdür ve yöneticilerimiz yönetsel yetkinliklerini bir üst seviyeye taşımak, iş süreçleri ve ekip yönetiminde liderlik vasıflarını göstermek, kurumumuzun vizyoner yönetimi altında belirlenen hedefleri etkin stratejiler belirleyerek gerçekleştirmek yolunda önemli adımlar attılar" dedi.

Eğitim ve gelişimin öneminin ve gerekliliğinin farkındalığına değinen Çıracı, "Tüm yönetim kadromuz ile ileriye dönük daha istikrarlı, daha emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Bu program ile tüm yöneticilerimizin yönetsel yetkinlikleri daha üst seviyelere taşınmış ve vizyoner bakış açısı ile ortak bir yönetim anlayışı oluşmaya başlamıştır. Yakalanan bu sinerjinin şirketimiz için ne kadar değerli olduğunun bilincinde olarak eğitim ve gelişime devam diyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title