Haberler

Yonca Lodi, "ARI Maya" İçin Söyledi

Güncelleme:

Son olarak 12 Ay albümüyle adından söz ettiren Yonca Lodi, 31 Ekim'de vizyona girecek olan "Arı Maya" filmi için stüdyoya girdi.


Yonca Lodi'nin seslendirdiği, filmin orijinalinde yer alan ve bestelerini Johan Vanden Eede'nin yaptığı "Arı Maya" ve "Maya Dansı" şarkılarının Türkçe söz ve müzikal adaptasyonunu ise Selim Atakan üstlendi.

Türkiye dağıtım haklarını TMC Film'in üstlendiği Arı Maya için, Yonca Lodi'nin söylediği "Arı Maya" ve "Maya Dansı" şarkılarıyla filmden görüntülerle iki özel klip hazırlandı.

"Çocukluk günlerimin vazgeçilmez kahramanı"

Arı Maya için iki şarkı söyleyen Yonca Lodi, "Daha önce çeşitli diziler için şarkı söylemiştim ama bir sinema filmi, özellikle de animasyon için ilk kez şarkı söyledim" dedi. "Arı Maya, çocukluk günlerimin vazgeçilmez kahramanıydı" diyen Lodi, "Şimdiki çocukların da Arı Maya ile tanışacak olmasına çok sevindim" yorumunda bulundu.

"Oğlumla izlemek istiyorum"

Şarkıları söylerken filmden çeşitli görseller izlediğini ancak filmi bir de oğluyla seyretmek istediğini söyleyen Yonca Lodi, "Oğlumun tanışacağı bu yeni karakteri ve şarkılara vereceği tepkileri merak ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yonca Lodi Türkiye Sinema Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title