Haberler

Yomraspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Yomraspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Yomraspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzon'daki son çalışmasını teknik direktör Raşit Çalık yönetimde yapan mor beyazlı ekip, bugün kara yoluyla 27 futbolcu kafilesi ile Erzurum'a gidecek. Burada 10 gün kamp yapacak Trabzon ekibi, lige hazır girmek istiyor.

Kulüp Başkanı Şemsettin Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonla ilgili beklentilerini anlattı.

"Yabancısı olduğumuz fakat çok istediğimiz bir lige geldik" diyen Özcan, şunları dile getirdi:

"Bu süreçte gönlümüz bir üst lige yükselmek istiyor fakat bunu söylemek henüz çok erken. Yomra gittikçe gelişen ve merkeze yakınlılığı ile bilinen bir ilçe. Böyle bir ilçeye de başarı yakışır. Biz de başarı için imkanlarımız dahilinde ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. BAL ligindeyken 3. Lig'e yükselmeyi çok istemiştik ve uzunca bir süre mücadele vermiştik. Şimdi de 2. Lig'i istiyoruz ama şartlar bizi nereye götürür bilinmez. Bir kere şampiyonluğun tadını aldık. Tekrar tatmak isteriz. Bu isteğimizi şartlar belirleyecek."

Teknik heyet ve kadrolarına güvendiklerini kaydeden Özcan, "Takımımızda bir önceki sezon şampiyon ekibimizde yer alan 6 oyuncumuzu tuttuk. 15 de yeni takviye yaptık, 3 futbolcumuz da altyapımızdan geldi. Öncelikle bu kadronun sisteminin oturması lazım. Bu uzun sürmez. Şimdi Erzurum kampımıza başlıyoruz. Burada bir takım hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlar takımımız ile ilgili kafamızda bir takım ön bilgi oluşturur. İhtiyaç duyduğumuz taktirde, imkanlarımız dahilinde  yine transfer yapabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Özcan Trabzon Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title