Haberler

Yolunu Şaşıran Ceylan İlçe Merkezine İndi

Çorum’un İskilip İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi binası bahçesinde sabah saatlerinde fark edilen “Ceylan” şaşkınlığa sebep oldu.

Çorum'un İskilip İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi binası bahçesinde sabah saatlerinde fark edilen "Ceylan" şaşkınlığa sebep oldu.

Bu sabah meydana gelen olayda, İskilip Halk Eğitim Merkezi binası bahçesinde fark edilen Ceylan, vatandaşlarda önce şaşkınlık daha sonra heyecana neden oldu.

Yolunu şaşıran Ceylan'ı bahçede görenler durumu hemen zabıta ve itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri şehir merkezi hayatına alışkın olmayan Ceylan'ı zararsız bir şekilde yakalamak için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ekipleri ile Ceylan arasında uzun süren kovalamacada Ceylan, sağlıklı bir şekilde yakalandı. Kovalamacayı meraklı gözler arasında izleyen bir çok vatandaşta olay anının da selfi çekerek bu heyecana ortak oldu.

Belediye Başkan Vekili Murat Önder'de çalışmaları yakından takip etti. Ceylan, daha sonra sağlık kontrolü için veterinere götürüldü. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İskilip Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title