Haberler

Altıeylül Belediye Başkanı, Yolunu Açtığı Mahallede Kartonla Kaydı

Güncelleme:

Balıkesir'in Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu, kar yağışı nedeniyle kapanan yolu belediye ekiplerince açılan Karebeyler Mahallesinde karda kaydı, kartopu oynadı.

Balıkesir'in merkez Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, geçen hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolu açılan Karebeyler Mahallesi'ne ekmek götürdü, mahalle sakinleriyle kartopu oynayarak, kartonla karda kaydı.

Günlerdir yolu kapalı olan Karabeyler'den "Ekmeğimiz yok" çağrısını dikkate alan Kafaoğlu, ekibine verdiği talimatla yolunu açtırdığı mahalleyi kar esaretinden kurtardı.

Yol açma çalışmalarını bizzat bölgede takip eden ve beraberinde kamyonetle mahalleye ekmek götüren Kafaoğlu, çocuklar ve köylülerin isteğini kırmayarak, kartonla karda kaydı, kartopu oynadı.

Kafaoğlu, yaptığı açıklamada, Balıkesir'i önümüzdeki günlerde çok daha sert hava şartlarının beklediğini belirterek, hem kurumların hem de vatandaşların hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Meteorolojinin özellikle çarşamba ve perşembe günü için sıfırın altında 12 dereceye inecek soğuk hava uyarısına dikkati çeken Kafaoğlu, şunları kaydetti:

"Su sayaçlarını donma ihtimaline karşı sarıp muhafaza etmeliyiz. Sayaç donmuş ise boruların sıcak su dökülerek veya ateş tutarak açılmaya çalışılması, sayaç, musluk ve su borularının patlamasına, maddi hasarın artmasına sebebiyet verebilir. Önemli durum haricinde vatandaşlarımızın seyahatlerini ertelemelerinde fayda var. Eğer mutlaka yola çıkılması gerekiyorsa toplu taşımayı kullanmaları daha sağlıklı olacaktır. Belediyemizin kar kriz masası hazır." - Balıkesir

Kaynak: AA / Güncel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Altıeylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title