Haberler

İstanbul Sular Altında! Araçlar Mahsur Kaldı, Sürücüler Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Aniden bastıran yağış İstanbullulara zor anlar yaşattı. Tuzla'da sağanak yağış nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

İstanbul'da beklenen sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıların ardından etkili olan yağış, günlerdir aşırı sıcakların etkisi altında olan İstanbullulara nefes aldırdı.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Anadolu Yakası'nda öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağmur özellikle Tuzla, Sultanbeyli ve Pendik'te etkili oldu. Tuzla'da sağanak yağmur nedeniyle bazı yollarda su birikintilerine neden oldu. Yollar kapandı, sürücüler zor anlar yaşadı.


ARAÇLAR MAHSUR KALDI, YOL KAPANDI

Dedepaşa Bulvarı'nın Orhanlı Muayene İstasyonu mevkiinde su birikintisi nedeniyle araçlar mahsur kaldı, yol trafiğe kapandı. Mahsur kalan araçlar itfaiye tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri, suyun tahliye edilmesi için çalışmalara başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tuzla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

VELİ:

YOL YAPTI YOOOOL DİYE HAYKIRANLARA DUYURULUR. . . . . O YOLLARI YAPARKEN YAĞMUR GİDERLERİNİ DE DÜŞÜNSEYDİNİZ KENDİ CEPLERİNİZİ DÜŞÜNECEĞİNİZE !!!

4
2
yanıtYanıtla
SONUN GELSİN LAN:

VELİ, sonun gelsin artık senin gerizekalı düşünen VELİ

yanıt1
yanıt0
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

''SEKSENKER'' BİLE OKADAR GÜZELDİ Kİ DİZİSİ BİLE VAR! HA sağ-sol KÖTÜ O BAŞKA!

2
4
yanıtYanıtla
MAL:

malsın malsın malsın tam bir malsın la sen

yanıt1
yanıt0
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

alt yapıda yok üst yapıda ormanlar bitiyooooooooooooor!

5
0
yanıtYanıtla
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

BAKALIM 2. MARMARA DEPREMİ İSTANBULDA OLURSA NE OLACAK?

2
3
yanıtYanıtla
halis:

BELEDİYELERDE GÜNÜMÜZÜN MODERN HIRSIZLIKLARI İHALE ŞARTNAMESİ HAZIRLANIRKEN YAPILIR. (NORMALDE ADİ HIRSIZLIK YAPMAK İLE HİÇ BİR FARKI YOKTUR SADECE HIRSIZLIK NİTELİKLİ OLARAK ELİ KALEM TUTANLAR TARAFINDAN YAPILIR)BİR BELEDİYEDE İHALELERİ DEVAMLI HEP AYNI 1-2 FİRMA ALIYORSA NE O İŞİ VEREN BELEDİYE YETKİLİLERİ, NE DE O İŞİ DEVAMLI ALAN AYNI FİRMALAR DÜZGÜNDÜR. BUNUN YANINDA İHALE ŞARTNAMELERİNİN DENETLENMESİ AMACIYLA ANKARAYA GÖNDERİLDİGİ KURUMLAR VE ORADA ÇALIŞAN İNSANLAR İSE TAMAMI İLE YOZLAŞMIŞ

4
0
yanıtYanıtla
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

ESKİDEN BİR İSTANBUL VARD TÜRL FİLMLERİNDE YEŞİKÇAM SİYAHBEYAZ AAH NERDE ESKİ TC YILLARINDAKİ O GÜZEL İSTANBUL NERDEE ?

2
1
yanıtYanıtla
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE BANA GÖRE''örtülü ödenek'' OLAMAAAAAAAAAAAZ!

2
0
yanıtYanıtla
doğa beton-demir rantıyla katlediliyor!:

BİRAZ ÖNCE SAATE BAKTIM 17:25 Tİ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title