Haberler

Yoldaş: "Emeklerimiz Çalındı"

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Murat Yoldaş, iyi mücadele edip galibiyeti hak ettikleri Karagümrük maçında bir hakem faciası yaşandığını belirterek "Emeklerimiz çalındı" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu evinde ağırladığı ve mağlup olduğu Karagümrük maçının yaralarını sarmaya çalışıyor. Rakibine 1-0 yenilerek play-off ateşini söndüren siyah beyazlı ekip taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşmada birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Aydınspor 1923', hakemden yana da sıkıntı yaşadığı maçta 2 golü ofsayt nedeniyle verilmedi ve bir penaltısı da çalınmadı. Maçla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan ve maç geneli itibari ile iyi mücadele ettiklerini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Murat Yoldaş, "Öncelikle maça gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyor bir yandan da bu kötü sonucu onlara yaşattığımız için özür diliyoruz. Fakat saha içinde iyi mücadele ettik. Bu mücadelemize hakem engel oldu. Maçta tam anlamıyla bir hakem faciası yaşandı. 2 golümüzü ve bir net penaltımızı vermeyen bir hakemle karşı karşıya kaldık. Emeklerimizin çalındığı bir maçtı ve hakkımızı aramak için elimizden geleni yapacağız. Sahaya kazanmak için çıktığımızı taraftarımıza gösterdik ve onlar da bizi alkışlayarak mücadelemizin boş olmadığını kanıtladı. Sene başından beri tüm olumsuzluklara rağmen bu takımı buralara kadar getiren oyuncularımı kutluyorum. Kalan son iki maçımıza da her zaman olduğu gibi galibiyet parolasıyla çıkıp kazanmak için oynayacağız ve ligi en iyi yerde bitirmeye gayret edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Murat Yoldaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

mustafa satir:

insallah hocam kalan iki macida alirsiniz size yakisan o olur insallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title