Haberler

Yoldaki tavukları ezmemek için jipi devirdi: 2 yaralı

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde yoldaki tavukları ezmemek için manevra yaparak frene basınca menfeze devrildi.

Kaza İstanbul- Samsun D-100 karayolu Hacıhamza beldesi Obruk köyü önünde meydana geldi.

İstanbul' dan Samsun istikametine giden 63 yaşındaki Salahattin Özdemir yönetimindeki 34 UT 7115 plakalı jiip aniden önüne çıkan 2 adet sarı tavuk'u ezmemek için frene basarak menevra yaptı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan sürücü şarampolde bulunan menfeze devrildi. Çevredekilerin yardımıyla ters dönen jiip düzeltilerek içerisinde bulunan ve yaralanan sürücü Salahattin Özdemir ile yanında yolcu olarak bulunan Ş.A. (61) yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen bir sağlık memuru yaptı. Ardından yaralılar Osmancık ve Hacıhamza'dan gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hacıhamza Osmancık İstanbul Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title