Haberler

Yolda Yürürken Başına Sıva Parçası Düştü

İSTANBUL'da iki ayrı ilçede bugün balkon kazaları meydana geldi.

İSTANBUL'da iki ayrı ilçede bugün balkon kazaları meydana geldi. Şişlide yolda yürüyen bir kişi, apartmanın balkonundan düşen sıva parçaları ile başından yaralandı. Eyüp'te de bir gürültüyle çöken balkon korkuya yol açarken kazada, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

SIVA PARÇALARI KAFASINA DÜŞTÜ

Olay, Mecidiyeköy Lati Lokum sokakta 33 numaralı apartmanın önünde saat 1500 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre ismi öğrenilemeyen bir kişi, apartmanın önünden geçtiği sırada balkonundaki dış sıva yerinden koparak başına isabet etti. Yaralanan vatandaş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların ihbari üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekipleri, apartman ve çevresini güvenlik şeridi ile kapattı. İtfaiye ekipleri merdiven yardımı ile apartmanın tehlike arz eden diğer dış sıva parçalarını kopardı.

BALKON BİR GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜ

Eyüp Düğmeciler Mahallesi Bahariye Blokları Aralığı Sokak Bahariye Blokları A-8'te bulunan 5 katlı binanın 1. katında bulunan dairenin balkonu saat 11.00'da büyük bir gürültüyle çöktü. Mahalleli tarafından çocukların oyun alanı olduğu belirtilen yerde şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Evde kalan Sevim Kalkan ve Oğlu Erkan Kalkan ise büyük bir gürültü duyduklarını baktıklarında balkonun yıkılmış olduğunu söyledi. Olay yerine gelen Eyüp Belediyesi zabıta ekipleri çöken balkonun çevresine güvenlik şeridi çekti. Sokakta yaşayan Ahmet Çakmak ise O sırada buradan çocuğum geçiyormuş. Burada önlem alınması için çocuğumun ölmesi gerekiyordu. Yaralanması mı gerekiyordu Ben de günler öncesinden buranın fotoğraflarını çektim. Site yönetimine attım. 'Burası ile ilgili önlem alın' dedim. 'Altına destek koyun' dedim. 'Çocukların kafasına dökülüyor' dedim. Aradan 3-4 gün geçti. Buyrun. Herşey meydanda. Evde kiracı olarak kalan Sevim Kalkan yetkililerin gelmediğini belirtti. Sokakta bulunan bazı binalardaki çatlaklar dikkat çekti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Bahariye İstanbul Eyüp 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title