Haberler

Yolda 'Makas' Atarak Giden Araç Böyle Kaza Yapt

Yolda 'makas' atarak giden araç böyle kaza yaptı Kaza anı araç kamerasında Ankara'da yolda 'makas' atarak hızla giden araç önündeki araca çarptıktan sonra yan yattı.

Yolda 'makas' atarak giden araç böyle kaza yaptı

Kaza anı araç kamerasında

Ankara'da yolda 'makas' atarak hızla giden araç önündeki araca çarptıktan sonra yan yattı.Kaza anı arkadan gelen otomobildeki kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Ayaş-Sincan yolunda meydana geldi. Yolda 'makas' atarak ilerleyen araç önündeki otomobile çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle yolda yan yattı. Kazaya karışan araçlarda bulunanlar büyük bir korku yaşadı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Kazada 'makas' atan aracın sürücüsü yaralanırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı arkadan gelen otomobilde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali Samir MerdanmobilWeb@haberler.com:

Makas atarak hızla giden aracın sürücüsünün ehliyetine el konulup ömür boyu hapse atılması gerekir. İnsanların hayatları bu kadar ucuz mu bu ülkede Savcılığa basvurulup gerçeklerin ortaya çıkması gerekir. Bu şahıstan arabaların değerlerinin üzerinde parası alınıp maddi ve manevi tazminat davası açılması gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title