Haberler

Yolda Bulduğu 158 Bin Liralık Çek ve Senedi Zabıtaya Teslim Etti

SİVAS'ta 48 yaşındaki Metin Gökay cadde üzerinde bulduğu 158 bin liralık çek ve senedi Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim ederek, 75 yaşındaki sahibi Yusuf Koçkaya'ya ulaştırılmasını sağladı.

SİVAS'ta 48 yaşındaki Metin Gökay cadde üzerinde bulduğu 158 bin liralık çek ve senedi Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne teslim ederek, 75 yaşındaki sahibi Yusuf Koçkaya'ya ulaştırılmasını sağladı.

Sivas'ın Divriği ilçesinde oturan Yusuf Koçkaya 4 gün önce traktör almak için kent merkezine geldi. Traktör alım işlemlerini tamamlayan Koçkaya, ilçeye dönmek için hazırlık yaparken, cebindeki zarf içinde bulunan 100 bin TL'lik çek ve 58 bin TL'lik senedi kaybettiğini fark etti. Koçkaya bunun üzerine gittiği yerlere bakarak zarfı aradı ancak bulamayınca ilçeye döndü. Koçkaya'nın düşürdüğü zarfı olaydan bir gün sonra Atatürk Caddesi'nde bulan Metin Gökay, durumu Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ekiplerine bildirdi. Gökay'dan zarfı teslim alan zabıta ekipleri yaptıkları araştırma sonunda çek ve senetlerin sahibi Koçkaya'ya ulaştı. 158 bin TL'lik çek ve senedi almak için Sivas'a gelen Koçkaya, zarfı bulan Metin Gökay'dan çek ve senetlerini teslim aldı. Koçkaya, zarfı bulan Metin Gökay'a ve kendisine ulaşarak teslim almasını sağlayan Zabıta Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Zarfı bulan Metin Gökay ise, akşam saatlerinde Atatürk Caddesi civarında bulduğu zarfı insaniyet namına Zabıta Müdürlüğü'ne teslim ettiğini dile getirdi. Zabıta Amiri Nazir Yıldız da, zabıtanın bulunmuş eşyaları korumak ve sahibine teslim etmekle yükümlü olduğu hatırlatarak duyarlı davranışından ötürü Metin Gökay'a ve emeği geçen zabıta memurlarına teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Divriği Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title