Haberler

Yolcu Treni Otomobile Çarptı: 1 Yaralı

Adana'da yapımı yarım kalan hemzemin geçitte yolcu treni, otomobile çarptı.

Adana'da yapımı yarım kalan hemzemin geçitte yolcu treni, otomobile çarptı. Sebze yüklü otomobilin sürücüsü 57 yaşındaki Mustafa İpekten kazayı hafif yaralı atlattı. Kaza haberini alıp, demiryoluna gelen sürücünün yakınları, etrafa saçılan sebzeleri toplarken, hemzemin geçidin kontrollü hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların bir yıldır tamamlanmadığını söyleyip, tepki gösterdi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi İncirlik Mahallesi Çimento Kavşağı'ndaki demiryolunda meydana geldi. Pazarcılık yapan Mustafa İpekten, halden aldığı sebzeleri 01 BFB 57 plakalı otomobiline yükleyerek İncirlik Mahallesi'ndeki pazara gitmek için yola çıktı. Kontrolsüz hemzemin geçitten tren yolunu geçen İpekten'in kullandığı araca, İskenderun- Mersin seferini yapan 61601 sefer sayılı Mehmet Özer yönetimindeki yolcu treni çarptı. Kazada savrulan otomobildeki İpekten hafif şekilde yaralanırken, sebzeler etrafa saçıldı. İpekten çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaklaşık 30 dakika bekletilen yolcu treni daha sonra yoluna devam etti.

Kaza sonrası yolcu terinin yoluna devam etmesinin ardından hurdaya dönen otomobil, polis ve vatandaşların yardımıyla rayların üzerinden kaldırıldı. Tren yoluna saçılan sebzeler İpekten'in yakınları tarafından toplanarak çuvallara konulduktan sonra başka bir araca yüklendi. Çevrede bulunan vatandaşlar hemzemin geçidin çok sık kullanıldığını ve yapılan bariyerin de yarım bırakıldığını söyleyerek, "1 senedir bariyer yapmışlar içinde direk yok. Boş boş duruyor" diyerek tepki gösterdi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirlik Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title